Ero Täysi ja kuningatar Patjat Täysi vs Queen Patjat

Patjat ovat yleensä luokitellaan niiden kokoa. Että 'takia on termejä, kuten queen-size patja ja täysikokoinen patja. Miten ne eroavat toisistaan?
Päällimmäisenä, se on pohjimmiltaan kyse tuumaa. Queen-size patja on tietysti suurempi verrattuna koko patja. Tämän päälle, jotkut terveysjärjestöt ovat tunnustaneet huomattavista eduista, jotka yhdenlaisia ​​patja tuo yli muiden, aivan erityisesti jos jaat patjan kumppanin kanssa.

Joka tunnetaan myös kaksinkertainen patja, koko patja on 54 'x 75' (54 tuumaa kertaa 75 tuumaa) ulottuvuus. Se on noin leveämpi kuin standard-vuode jopa 15 '. Täydellinen pidemmät vaihtelu on melko pitkä 80', joka on yhtä pitkä kuin queen-size patja.

Mukaan ISPA (International Sleep Products Association), kuningatar kokoinen patja tulisi olla 60 'leveä ja 80' pitkä. Siksi on laajempi, (6 'enemmän), ja pidempi, (5' enemmän), kuin täysikokoinen patja.
Tässä yhteydessä queen-vuode tarjoaa suuremman sängyn tilaa pari antamalla pois noin 30 'tilaa jokaiselle. Pari käyttäen täysikokoinen patja saa vain 27' nukkumatilaa per henkilö. Ero 3 'ehkä näy merkittäviä, mutta todellisuudeksi, se pitää pari sängyssä koko yön (putoamatta, tietenkin). Kokonaispinta-ala on queen size patja on 4800 in2, kun taas täyttä patjan se' s vain 4050 in2.Kustannuksiltaan, kuningatar patja maksaa hieman enemmän verrattuna koko patja hyvin todennäköisesti johtuu sen isompi sänky tilaa. Queen patjat yleensä myydä niin alhainen kuin $ 400, kun taas jotkut ultra ylellinen muunnelmia nousta jopa $ 5,000 (kuten niitä, joilla on erittäin mukavat muisti vaahto). Täysikokoinen patjat, päinvastoin, voi mennä niinkin alhainen kuin $ 360 ja jopa $ 3,800.
Perustuen tekemän tutkimuksen Better Sleep neuvosto, Queen-size patja on tullut kaikkein tunnettu patja valinta Amerikassa vuodesta 1999. Tämä johtuu myös siitä, että monet pariskunnat haluavat käyttää kuningatar patja varsinkin jos ne leviävät pois paljon sängyllä. Tämä on myös syy, miksi useimmat hotellit käyttävät nyt queen-size patja niiden huonetta.

Yhteenveto:

1. Queen-size patja on pidempi ja leveämpi kuin täysikokoinen patja.
2. Queen-size patja on kalliimpaa kuin täysikokoinen patja.
3. Queen-size patja on suosittu ja useammin käytetään useimmissa nukkuminen asetelmia verrattuna täysikokoinen patja.