Ero Pokemon Black and WhitePok ?? mon musta vs valkoinen

Kiva ja suosituin hirviöt Nintendo roolipeli kohtaus on vielä toinen versio hoitoon innokas fanit peli ja animoitu tv-sarjassa. Pok ?? mon Mustavalkoinen ovat ensimmäinen viidennen sukupolven Pok ?? mon roolipelien Nintendo. Se julkaistiin Japanissa syyskuussa 2010, jota seuraa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa maaliskuussa 2011. Se tuli nopein DS myydä yli 5 miljoonaa kappaletta Japanissa vuodesta 09 tammikuu 2011.

Pok ?? mon Mustavalkoinen on samat pelin ominaisuuksia kanssa erässä ennen sen julkaisua. Tämä viides erä on joitakin muutoksia ydin pelin. Tarina keskittyy Pok ?? mon kouluttaja joka haluaa olla mestari Unova alueella. Kouluttaja on mestari, jos hän tekee tyhjäksi Elite neljä, tennarit alueen. Tässä erä, 156 uutta Pok ?? mons otetaan käyttöön tekemällä listan 649 Pok ?? mons kaikissa. Sinun täytyy saada kaikki 649 loppuun Pokedex, indeksi POK ?? mons peliin. Musta ja valkoinen ovat erillisiä pelejä, mutta voit käydä kauppaa Pok ?? mons niiden välillä.

Kaksi suuria eroja Pok ?? mon musta ja Pok ?? ma White ovat paikkoja ja Pok ?? mon.

Vain Pok ?? mon Musta on musta kaupunki yksinomaan läsnä. Myös legendaarinen Reshiram tulee tähti Black version viidennen erän Pok ?? mon roolipelien Nintendo. Musta kaupunki Pok ?? mon Musta ominaisuus monia tehtäviä, jotka eivät näy valkoinen versio. Voit myös pystyä kohtaamaan uusia kouluttajia tässä paikassa, jossa voi saada lisää kokemusta.

Myös Reshiram, legendaarinen Pok ?? mon, ilmestyy vain musta versio. Reshiram on valtava valkoinen Pok ?? mon kanssa taito Turboblaze. Se voi myös tehdä ristin liekki. Reshiram on lohikäärme kaltainen Pok ?? mon sinisilmäinen ja renkaat noin hänen ohut kaula. Se on sileä hännän bändejä käsissään, sulka-kuin varret neljä kynnet, ja se on mukava, valkoinen harja. Fyysinen ulkonäkö on muistuttaa sen legendaarisen vastine Zekrom.Zekrom on esillä vain Pok ?? mon White. Myös valkoinen metsän tulee sijaitsemaan yksinomaan Pok ?? ma White. Tämä metsä on niin paljon erilaisia ​​Pok ?? mons, kouluttajien ja tehtäviä, jotka eivät välttämättä näy Black versiossa. Tulee 32 POK ?? mons tässä metsässä joka ei ole käytettävissä musta versio. Lisäksi siellä on kohteita täällä yksinomaan valkoinen versio.

Zekrom, vastine Reshiram, tullaan käyttämään yksinomaan esillä täällä valkoinen versio. Sen taito on Teravolt. Se on myös ristin Thunder. Yhdessä Reshiram 'rajat liekki, ne voivat luoda erittäin vahva lakko. Se näyttää hieman Reshiram vain Zekrom on punaiset silmät, tummanharmaa panssari kaltaisia ​​iho, ja generaattori-kuin hännän. Se näyttää pelottavampi verrattuna Reshiram.

YHTEENVETO:

1.? The Black versiossa on musta kaupunki taas valkoinen versio on White Forest.