Ero Rotisserie ja Head to HeadRotisserie vs Kaksinkamppailu

Jalkapallo on peli tai urheilua, jota pelataan kahden joukkueen yksitoista pelaajaa. Tavoitteena on pisteet ottamalla pallo vastustajan 's maalialueella. Se on yksi suosituimmista urheilun maailmassa, erityisesti Yhdysvalloissa, ja pelataan kaikenikäisille.
Sen lisäksi Lukio ja ammatillinen jalkapallo, on monia muunnelmia pelin, kuten:

Kosketa jalkapallo jolloin peli päättyy, kun pallo harjoittaja on koskettanut puolustaja.
Lippu jalkapallo jossa pallo kantaja kuluu lippu, ja jos se on ottanut puolustaja, peli päättyy.
Kääri jolloin peli päättyy, kun pallo harjoittaja on kääritty sylissä puolustaja.
Arena jalkapalloliigan joka on kahdeksan miehen jalkapallojoukkue ja voidaan toistaa sisätiloissa.
Fantasy jalkapallo joka on virtuaalinen jalkapallopeli. Sen avulla pelaajat voivat hallita jalkapalloammattilaisten National Football League (NFL).Se on tullut hyvin suosittu nettipeliä lähtien keksintö vuonna 1988 Gary Chiappetta ja
David McNamara. Pelin avulla pelaajat voivat laatia, lisätä / pudottaa pelaajia, kauppa, ja muuta työvuorolistat. Fantasy Football on monia erilaisia ​​liigoja, nimittäin; dynastia liiga, palkkakatto liiga, perhe fantasia liiga, simulointi jalkapallo, kokonaispistemäärä liiga, miestä vastaan, ja varras.
Head-to-head liigat ovat eri vastustajia joka viikko, ja joukkue on enemmän pisteitä viikon aikana voittaa pelin. Voittaa mestaruuden, joukkueen on oltava eniten voittoja, ja jos on olemassa tie, kumpi on voittaja kokonaismäärällä olevia joukkueiden kesken.
Rotisserie liigat, toisaalta, ei ole eri vastustajia joka viikko. Sen sijaan, joukkue 's yleinen pistettä NFL kausi on kertynyt, ja kumpi joukkue on eniten pisteitä kauden voittaa mestaruuden.
Tässä liigassa, ei väliä kuinka hyvin joukkue tekee jokaisessa pelissä ja voitat suurimman osan peleistä kausi, jos joissakin peleissä on hyvin vähän pisteitä, se voisi maksaa mestaruuden. Head-to-head liigan pelejä, toisaalta, pelataan enemmän kuin todellinen jalkapallopelin. Viikoittain muuttaa vastustajia tuo lisää jännitystä peliin, ja se tarjoaa pelaajille todellista, ammattilaisjalkapallon. Sen lisäksi NFL liigat, fantasia jalkapallo on nyt college liigoja samoin.
Yhteenveto:

1. Head to head on fantasia jalkapalloliigan jossa joukkue on sovitettu eri vastustajia joka viikko, kun varrasuuni on fantasia jalkapalloliigan jossa joukkue ei ole erilainen vastustaja viikoittain.
2. Head-to-head liigan pelejä kuvioitu NFL pelejä kun rotisserie liigan pelit eivät.
3. joukkue on enemmän voittoja kauden voittaa mestaruuden head-to-head liigan pelin aikana joukkue, joka on enemmän pisteitä kauden voittaa mestaruuden rotisserie liigan peli.