Ero Kickboxing ja KarateKickboxing vs Karate

Potkunyrkkeily ja karate ovat erilaisia ​​fyysisiä tieteenaloja. Vaikka on olemassa useita yhtäläisyyksiä ja yhtäläisyyksiä potkunyrkkeily ja karate, niillä on monia eroja.

Vaikka karate pidetään kamppailulaji, se on myös nyt pidetään urheilutapahtumaan. Toisaalta, potkunyrkkeily pidetään vain urheilutapahtuma eikä suurta kamppailulaji.

Karate oli ensimmäinen olevan peräisin. Se sai alkunsa satoja vuosia sitten kamppailulaji muodossa Okinawalla. Alkuperä karate periaatteessa sijaita henkinen harjoitus. Se sai laajan suosion 19. vuosisadalla, ja 1900-luvulla se oli yksi yleisimmin harjoiteltu kamppailulaji muotoja maailmassa.

Karate, 'Kata' tai 'asennot' ovat hyvin paljon käytetty. Ihmiset keskittyä lyöntejä ja potkuja karate. Tässä kamppailulaji muodossa, on kiinnitetty huomiota sekä fyysistä sekä henkistä kuria. He todella kulkevat käsi kädessä.

potkunyrkkeily on integroitu potkuja kamppailulajeja kuten karate ja nyrkkeily. Potkiminen ja nyrkkeily lisää potkunyrkkeily. Toisin kuin karate, ei henkinen tai henkinen elementti mukana potkunyrkkeily. Tämä urheilutapahtuma on syntynyt 1950-luvulla.Karate, avoin käsi käytetään eri lyöntejä. Päinvastoin, käsineet kuten nyrkkeilijät käytetään potkunyrkkeily. Potkuja, lyöntejä, kyynärpää ja polvi lakkoja, heittoja, lukkoja, ja pintaan on joitakin tekniikoita, joita käytetään.

On helpompi oppia potkunyrkkeily kuin karate koska tämä kamppailulaji vain opettaa taiteen lävistys ja potkiminen. Mutta oppiminen karate on vähän vaikeampaa, ja sitä on vaikeampi kun oppimiseen kehittyneitä tekniikoita.

Kickboxers käyttää löysä alkuun ja shortsit. Mekko kuluneet karate kutsutaan 'gi', joka on erilainen eri tyylejä. Tämä kaareva mekko pidetään koossa pieniä solmua sisälle ja kiinnitetään noin kanssa karate vyö vyötärölle.

Yhteenveto:

1. Karate pidetään enemmän kuin kamppailulaji kuin urheilutapahtumaan. Toisaalta, potkunyrkkeily pidetään vain urheilutapahtuma eikä suurta kamppailulaji.
2. karate, on kiinnitetty huomiota sekä fyysistä sekä henkistä kuria. He todella kulkevat käsi kädessä. Toisin 3. karate, ei henkinen tai henkinen elementti mukana potkunyrkkeily.