Ero Taekwondo ja Kung FuTaekwondo vs Kung Fu

Jos haluat oppia kamppailulajeja, sinun on ensin arvioitava itse ja yrittää kysyä asiantuntijoiden parhaiten taistelutyyli sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi. Kaksi hyvin rakastettu taistelulajit jotka ovat nauttineet maailmanlaajuista kunnioittaa nykyään taekwondo ja kung fu. Joten miten ne eroavat toisistaan?

Jos olet ihastunut elokuvien pääosassa Bruce Lee, Jet Li, Jackie Chan, niin todennäköisesti olet 've jo alustavan käsityksen siitä, mitä kung fu on. Todellisuudessa kung fu katsottuna Hollywoodissa, on vain kärki jäävuori. in elokuvateatterit, kung fu on kamppailulaji pelottelun, joka käyttää nopeaa liikettä kädet ja käsivarret. Mutta kaikkein tavanomaisessa merkityksessä, kung fu on enemmän kuin yksin. Sillä oli ensisijaisesti tarkoitus valaista ja kannustaa martial taiteilija.

Tämä kiinalaisen taiteen sisältää ei vain taistelevat vaan myös syvä meditaatio. Sellaisena se on hyvä elin, sielun ja mielen. Yksi voi oppia sitä tehokkaammin tehokas isäntä. Koska äärimmäisen käytön lihasten toiminnassa, kung fu martial taiteilija on lahjoittanut loistava tietoisuus kun hallintaa taiteen.

Toinen suosittu kamppailulaji taekwondo todella peräisin Etelä-Koreasta. Itse asiassa tämä on kansallista urheilua. Koska kamppailulaji, taekwondo korostaa käyttöä jalat taistelemaan. Ominaista liikaa potkiminen, tämä taidetta kohtelee yksi 's jalat kuin paras ase. Sen on myös tarkoitus tehokkaana itsepuolustukseksi menetelmät, taidetta meditaation, ja sitoutuminen urheilun pikemminkin kuin hyökkäykseen, taistelevat tyyliin.Kaksi on muita erilaisia ​​ominaisuuksia. Kung fu rakentuu nestettä, pehmeä (mutta tehokas), jatkuva ja pyöritystä (melkein kuin tanssi). Tämä on hyvin vastoin taekwondo, joka on enemmän lineaarinen, katkonaista, ja yritys. Mitä aseita, kung fu käyttää 18 perinteisten aseiden (ts köysi tikka, henkilökunta, rottinki kilpi, ja kaksinkertainen tikarit muutamia). Vaikka taekwondo korostaa käyttöä jalkojen ensisijaisena ase, se on nyt mennyt vaikutuksen alaisena, että Japani käyttämällä perinteisiä aseita kuten Tonfa ja bo henkilökunta.

Yhteenveto:

1. Kung fu on kiinalainen kamppailulaji kun taekwondo on Etelä-Korean alkuperää.
2. Kung fu on enemmän käyttöä käsien tai käsivarsien kun taekwondo on enemmän painoa käytöstä yksi 's jalat.
3. Kung fu on enemmän pyöreä rakenne toisin kuin lineaarinen ja luja rakenne taekwondo.