Ero Cricket ja baseballKriketti vs. Baseball

Kriketti ja baseball kuuluvat samaan perheeseen bat-ja-pallo pelejä. Molemmissa peleissä, joukkue tekee pistettä joita kutsutaan kulkee lyömällä palloa mailalla. Ja kun joukkue lepakot, toinen joukkue kentät pallo estämällä pelaajat vastapuolen joukkue pisteytys kulkee. Vaikka ne ovat molemmat bat-ja-pallo pelejä, ne eivät ole samoja.

Ensinnäkin Katsokaamme pallo käytetään kriketti ja baseball. Pallot käyttää sekä kriketti ja baseball voi samannäköisiä, mutta heillä on eroja niiden paino ja muut ominaisuudet. Paino baseball ei saisi olla alle viisi unssia eikä yli viisi ja? unssia. Sen pitäisi olla myös ympärysmitan 9-9,25 tuumaa. Paino kriketti pallo on tavallisesti välillä 5 5 ja 5. 75 unssia ja on ympärysmitta välillä 224 ja 229 mm.
Kriketti on kaksi sisävuoro kuitenkin vähintään yhdeksän sisävuoro pelataan baseball.

Nyt harkitsee tyyppi bat käytetään, baseball on pyöreä bat taas kriketti bat on tasainen. Pesäpallomailat voi rikkoa usein, mutta krikettimailat eivät riko usein.

On myös monia eroja aseman pelaajia. Kriketti, kannat ovat keskikohta, mid pois, syvä jalka, hieno jalka, mid veräjä, pitkä jalka, typerä puolivälissä pois, typerä keskikohta, neliö jalka, syvä puolivälissä veräjä, rotko, syvä neliö jalka, piste, jalka slip, pitkä pois, kansi, ylimääräinen kansi ja pitkät pois. Mutta osalta baseball kantoja, se on itsestään selvä.

Syöttäjä baseball saisi pitch tai pomppia pallo edessä taikina. Päinvastoin, keilaaja kriketti voi piki tai pomppia pallo.

Vuonna lyöntivuoro järjestyksessä, järjestys on ennalta määrätty baseball katsoo, että on joustava kriketti.Baseball, neljä tuomarit ovat läsnä, ja se saattaa nousta jopa kuusi tärkeitä pelejä. Kriketti, on yleensä kaksi tuomarit kentällä, kolmas erotuomari pois kentältä, ja ottelun erotuomari.

Yhteenveto:

1. paino baseball ei saisi olla alle viisi unssia eikä yli viisi ja? unssia. Sen pitäisi olla myös ympärysmitan 9-9,25 tuumaa. Paino kriketti pallo on tavallisesti välillä 5 5 ja 5. 75 unssia ja on ympärysmitta välillä 224 ja 229 mm.

2. Baseball on pyöreä bat taas kriketti 's bat on tasainen.