Ero BDO ja PDCBDO vs PDC
Professional Darts Corporation (PDC) ja British Darts Organisation (BDO) ovat kaksi darts organisaatioita.

Tässä muutamia eroja BDO ja PDC. Ensinnäkin, voimme keskustella niiden muodostumista. Brittiläinen Tikka Organisation oli ensimmäinen tikka organisaatio muodostetaan. Se muodostettiin Olly Croft vuonna 1973.

Professional Darts Corporation perustettiin useita vuosia myöhemmin, kun split BDO: n. On lyhyt historia muodostumista BDO. Vuonna 1980, ammatillisen tikanheitto menetti suurimman osan televisiossa. Jotkut pelaajat kokivat BDO ei tee mitään elvyttämiseksi televisiossa ja siksi he muodostivat oman tikanheitto järjestö, World Darts neuvosto, vuonna 1992. Myöhemmin neuvosto nimettiin uudelleen Professional Darts Corporation, tai PDC. BDO asettaa säännöt ja määräykset, jotka ohjaavat peli tikanheitto, ja PDC on myös tunnustanut BDO.

Suhteen turnauksia ja pelaajat, Professional Darts Corporation pidetään enemmän hohdokas kuin British Darts Organisation. Voidaan myös nähdä, että PDC on parempia pelaajia kuin BDO. Lisäksi pelaajat PDC kohdellaan paremmin kuin pelaajat BDO. On myös sanottu, että kilpailuja ja turnauksia PDC ovat paljon parempia kuin BDO.

PDC ja BDO on eri turnauksissa. Ladbrokes.com on osa MM, Blue Square, UK Open, Las Vegas Desert Classic, Stan James Maailman Matchplay, Sky Poker, World Grand Prix, Premier League Darts, US Open, ja Grand Slam of Darts ovat joitakin premier turnaukset hallussa Professional Darts Corporation. BDO tekee myös maailman pääministerit, jotka sisältävät: Lakeside Maailman Darts Professional MM, Winmau Veteraanien, Topic International Darts League, ja Bullit Maailman Darts Trophy.

Toisin kuin BDO, PDC on enemmän kattavuutta. Vaikka PDC katetaan yleisestä viihde BBC Two kanava, Sky kanava peittää PDC. Vaikka BBC näyttää vain valitut BDO täsmää, Sky näyttää koko kirjon PDC täsmää.Yhteenveto:

1. British Darts Organisation oli ensimmäinen tikka organisaatio muodostetaan vuonna 1973. Professional Darts Corporation perustettiin vuonna 1992, kun jaettu BDO.

2. Professional Darts Corporation pidetään enemmän hohdokas kuin British Darts Organisation.