Ero musta ja Milds ja SavukkeetMusta ja Milds vs Savukkeet

Musta ja Milds ja savukkeet ovat tupakka, joka on savustettu joitakin ilo. Molemmilla on tupakan ja nikotiinin ja siten ei ole paljon eroa.

Musta ja Milds ovat poltettavaksi Sikareihin, mikä tarkoittaa, että niitä ei saa hengittää vaan ainoastaan ​​on turvonnut ja ulos suusta. Mustan ja Milds savut ei ole tarkoitus päästä keuhkoihin. Toisaalta, savukkeita savustettu kovaa. Ihmiset hengittää savua kovaa ja savut pääse keuhkoihin.

Musta ja Milds oli sikarien John Middleton Co., yhtiö myy tupakkaa Pennsylvaniassa. Altira on nyt ostanut tämän merkin.

Sekä musta ja Milds ja savukkeet ovat huonoja elimistöön. Kun verrataan nikotiinin läsnäollessa ja tervaa, voidaan nähdä, että musta ja Milds sisältävät enemmän sitä. ? Joten jos musta ja Milds hengitetään, se on vaarallisempaa kuin savukkeet.

Osa musta ja Milds myöskään ole suodattimia, joten on mahdollista hengittämästä savua enemmän. Savukkeet tulevat suodattimilla sekä tavallinen.Maku, jotkut ihmiset sanovat, että musta ja Milds on kamala maku. Lisäksi jos Mustat ja Milds uudelleen valaistu, niitä on vaikea polttaa.

Verrattaessa kahta, tupakoidaan enemmän savukkeita kuin musta ja Milds. Kun yksi musta ja Milds on savustettu päivä, on mahdollista tupakoinnin koko askin. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että musta ja Milds maksaa enemmän kuin savukkeet.

Toinen piirre Black and Milds on, että se tulee puuta tai muovia kärki. Mustan ja Mild sikarit ovat myös saatavilla eri makuja.

Yhteenveto

Musta ja Milds ovat poltettavaksi Sikareihin, mikä tarkoittaa, että niitä ei saa hengittää vaan ainoastaan ​​on turvonnut ja ulos suusta. Savukkeet ovat savustettu kovaa. Ihmiset hengittää savua kovaa ja savut pääse keuhkoihin.

Musta ja Milds tulevat puuta tai muovia kärki. Ne myös tulevat eri makuja.

Kun verrataan nikotiinin läsnäollessa ja tervaa, voidaan nähdä, että musta ja Milds sisältävät enemmän sitä.

Maku, jotkut ihmiset sanovat, että musta ja Milds on kamala maku.