Ero Jalkapallo ja jääkiekkoJalkapallo vs Hockey

Valtaosa urheilu voidaan vähentää kolme peruselementtiä; pelaajat 'ruumiinrakenne, taktiikka ja tekniikka. tavattoman yksinkertaistetussa muodossa, tämä olisi kehon, mielen ja taitoa. Soccer sopii täydellisesti keskellä tämän kolmion ja tämä näennäisesti tekevät siitä entistä täydellinen urheilua kuin jääkiekko, kannalta perus elementtejä. kuitenkin erot kahden urheilua niin laajalti jakautuvat fanit jotka tilata joko urheiluun.

 

fyysinen
Fyysisesti jalkapallo vaatii pelaajia on paljon kehon voimaa ja korkeita kunto koska jalkapallopelissä liittyy monia kilometrejä käynnissä ympäri kenttää. Hockey edellyttää suurempia täydellinen athleticism, joka on yhdistelmä luistelu kestävyyttä ja kehon voimaa, jonka avulla pelaajat voivat lyödä vastustajansa kyljelleen levyt.tavoite
Ydin pelin sekä jalkapallo ja jääkiekko on periaatteessa sama: viereen, vaikkakin eri esineitä. Jalkapallossa pelaajat yrittää pisteet niin monta maalia kuin mahdollista laittamalla pallon takana vastustaja 's maalitolpasta jota vartioi netto, kun jääkiekko kiekko on ammuttu kohti pienempää Vastustajan.

Pelin eteneminen myös vaihtelee suuresti. Jalkapallossa, pelaaja käyttää hänen jalkansa siirtää pallo eteenpäin kohti vastustajan 'tavoitteena, mikä kulkee joukkuetovereilleen säilyttämiseksi pallo hallussaan. Myös pelaaja voi harhauttaa, kun hän menee ohi vastustajan, vaikka tämä vaatii paljon henkilökohtaista taitoa. In jääkiekko kuitenkin eteneminen tehdään luistelua ja jääkiekkomailan käytetään siirtää kiekko muihin joukkuetoverit pelin aikana. kuluminen ja ammunta täällä tapahtuu suurella nopeudella, että kiekko niin maalivahti vaatii suurta pitoisuuksissa pysäyttää se.

pelikenttiä
Hockey pelataan ole niin tavallista jään pinnan kutsutaan luistinrata, ja siksi se on suosittu erityisesti niillä alueilla, jotka ovat riittävän kylmiä for luonnon jäällä kansi, joka voi kestää koko kauden. Kuitenkin keinotekoinen luistinradat ovat mahdollistaneet sen sisäpelejä ympäri vuoden. Jalkapallo toisaalta pelataan jalkapallokentän (pelikentälle), joka on olennaisesti suorakulmainen kenttä peitetty tasoitettu ruohoa tai tekonurmi.

Yhteenveto
1. Soccer pelataan ruoho kentällä kun jääkiekko pelataan luistinrata.
2. jalkapallo vaatii enemmän kehon voimaa, kun jääkiekko vaatii enemmän urheilullisuutta.
3. jääkiekko kiekko ammutaan suuremmilla nopeuksilla kuin pallo.