Ero American League ja National LeagueAmerican League vs National League

Kuten yleisin urheilu pelataan Amerikassa, baseball on jaettu tärkein konferensseissa. Nämä suuret baseball liigat eivät ole muuta kuin American League ja National League. Toki, he 'uudelleen sekä baseball, mutta on huomattava ero sääntöjä ohjaa pelin. Mutta enemmän kuin tällaiset erot, kauaskantoisia dissimilarities näkyy myös pelityyliä, hallintaoikeus, suosio ja vaikutus baseball.

American League (AL), lyhyt American League of Professional pesäpallomailat, perustettiin vuonna 1901 seuraajaksi Länsi League, pieni baseball liiga, joka hajosi jälkimmäisessä osassa 1890 's. Vuoteen 1977 AL levittäytyvät 14 joukkuetta. Come 1990 's se jaettiin kolmeen jotka olisivat idässä, Keski- ja Länsi-alueet. Sen vastine, National League (NL) tai tunnetaan myös National League of Professional pesäpallomailat on noin kaksi vuosikymmentä vanhempi kuin AL. Se otettiin ollessa varhain 1876 korvaavan National Association of Professional Base Ball soittimet (NA). Se alkoi kuuden joukkueen kunnes 1978. Vuosien varrella se kasvoi 16 joukkuetta jaettu kolmeen toimialaan eli National League East, National League Keski, ja lopuksi, National League West.

AL ja NL ensisijaisesti asetettu erilleen yksi sääntö. Ja se on entinen luvat mitä he kutsuvat nimetty hitter tai DH varten syöttäjä, kun taas jälkimmäinen doesnt 't ja melko syöttäjä bat kaikki itselleen. DH on pelaaja omistettu vanu. Hän saa bat puolesta syöttäjä. Koska ne työllistävät omistettu taikina kokoonpanolla, AL joukkueet yleensä keskimäärin korkeampi kulkee kuin NL joukkuetta tee. Muut jäsenet AL joukkue, esimerkiksi kannut, don 't on bat. Tämän seurauksena tiimin jäsenet voivat maksimoida vahva osaaminen. Jossa NL joukkueet, kannut odotetaan edelleen bat. Käytännössä ne vaativat yhtä vahva ja tehokas taitoja, joka ylittää kaikki näkökohdat ja roolit baseball.

Kanssa epäsuhta, että yksittäinen sääntö, AL ja NL soittotyyleistä erosivat kokonaan. NL osoittautui enemmän suuntautunut pitching vahvempi kohokohta hyökkäykseen käynnissä. AL, toisaalta, keskittyy kotiin ajaa ja erittäin riippuvainen virta yleistä. Lisäksi NL pelaajat laitetaan lyöntivuoro kierto taas, kuten edellä, AL ylläpitää nimetty hitter joka seisoo varten syöttäjä kierto.Yleisesti ottaen AL voitti enemmän pelejä kuin NL klo 1249 ja 1202. AL omistaa kotiin ajaa kirjaa 61 kautta Roger Maris Yankees kun NL outdoes on 73 kautta Barry Bonds of Giants. Mitä määrä joukkue voittoja, Yankees AL on kirjaa 41 kun Giants NL pitää 37. Mitä strikeouts, AL asetetaan 383 kautta Nolan Ryan Angels, kun taas NL, vain pisteen alempi kautta Sandy Koufax että Dodgers.

Lisäksi sekä AL ja NL ovat suuria liigoja baseball. Ne ovat yhtä suosittuja kaikkialla kolmekymmentä isäntäkaupungeille Yhdysvalloissa.

Yhteenveto:

American League ja National League pidetään suuria baseball liigoja Yhdysvalloissa tänään.

NL perustettiin vuonna 1876 ja on kasvanut 16 joukkuetta tasalla. AL on hieman nuorempi noin 2 vuosikymmeniä ja käsittää nyt 14 joukkuetta.

Silmiinpistävä ero kahden olisivat omistettu hitter tai DH sääntö. AL ylläpitää omistettu hitter joka lepakoiden sijasta syöttäjä kierto, kun taas NL vaatii syöttäjä kierto myös tehdä lyöminen.