Ero Instant Hiiva ja Rapid Rise HiivaInstant Hiiva vs Rapid Rise Hiiva

Instant hiiva ja nopean nousun hiivat ovat lajikkeiden leipuri 'hiiva. Baker 's hiivaa käytetään nostatusaineena taikinan käytetään leivontaan leipomotuotteita kuten leipää. Tämä hiiva on myös kutsuttu Brewer 'hiiva, koska se on saman lajin hiivaa, jota käytetään fermentoimalla alkoholia. Baker' hiiva on neljää erilaista tyyppiä, nimittäin; aktiivinen kuiva, instant, nopea nousu, ja tuoretta kakkua hiivaa. Ero perustuu pääasiassa niiden kosteuden ja koon rakeita.

Kuivahiiva
Instant hiiva on hyvin pieni rakeita. Se on erittäin suuri prosenttiosuus eläviä soluja. Se voidaan lisätä suoraan kuivat aineet resepti. Tämän tyyppinen hiiva ei tarvitse nesteyttää tai sekoittaa veteen ennen sen lisäämistä taikina. Se voidaan lisätä ennen taikinaa vaivataan. Joskus on hyvin pieni määrä askorbiinihappoa lisätään välittömästi hiivan säilyttää sitä. Tämän vuoksi se voidaan varastoida lähes vuoden huoneenlämpötilassa.
Kaupalliseen käyttöön, hiiva on tyhjiöpakataan tiili pusseihin. Kotikäyttöön ne ovat saatavilla esimitatut, pieni, suljettu paketteja. Se voidaan vaihtaa kanssa aktiivista kuivahiivaa ilman rehydrating sitä.

Rapid-nousu hiiva
Rapid-nousu hiiva on myös erittäin hienoja rakeita. Niiden rakeet ovat pienempiä kuin instant hiiva. Se pidetään erilaisia ​​instant hiiva. Koska rakeet ovat pienempiä, ne liukenevat helposti ja nousevat nopeasti, siis nimi 'nopea nousu.' Nostaminen taikina nopeasti ei pidetä kovin hyvä maku. Kokenut kokit sanovat, että tämä hiiva johtaa leivissä, joissa ei ole niin paljon makua kuin leipää muiden hiivojen. Sitä kutsutaan myös leipäkone hiivaa, koska sitä käytetään leivän koneita.
Se säästää paljon aikaa. Lisäämisen jälkeen hiiva, voit muotoilla taikinan leipää heti sen sijaan että odotettaisiin sen nousua. Se ei voi vaihtaa mitään hiivaa.Yhteenveto:

1. rakeet nopean nousun hiiva ovat pienempiä kuin instant hiiva rakeita.
2. Rapid-nousu hiiva liukenee nopeammin kuin instant hiiva, johtuen pienemmästä rakeita.
3. Jotkut määrä askorbiinihappoa lisätään välittömästi hiivan säilyttämisen sitä; nopean nousun hiiva ei ole askorbiinihappoa.
4. Rapid-nousu hiiva säästää paljon aikaa, koska se tekee taikinan kohota nopeammin instant hiiva. Kun taikina vaivataan, voit muotoilla taikinan leivän sijasta odottaa sen nousevan kuin instant hiiva.
5. Rapid-nousu hiivaa ei voida korvata minkään muun hiivan samalla instant hiiva voidaan korvata aktiivista kuivahiivaa vain hieman liuottamalla se ensin vedessä.
6. maku lopputuotteen valmistettu käyttäen nopean nousun hiiva ei ole niin hyvä kuin tuote tehdään käyttäen instant hiiva.