Ero tomusokeria ja kondiittori 's SugarTomusokeria vs kondiittori 's Sugar

Lähes kaikki ihmiset ovat makealle. Lapset useimmat nauttivat mitään makeaa, kuten makeisia, suklaata, kumit, ja niin edelleen. Tuntuu taivaan ja onnea aina kun syödä jotain makeaa. Kuten sanotaan, kun surullinen, syödä suklaata. Willy Wonka, jos vain hän oli todellinen, olisi aina ilo kutsua meitä hänen tehdas täynnä makeisia ja suklaata. Kiitos sokeri, melkein mikä tahansa astia voidaan makeuttaa mahdollisesti milloin tahansa päivä.

Sokeri on todella uutettu sokeriruo'osta. Se on vaihtelevia tyyppejä, ja kaksi näistä käsitellään tässä artikkelissa. Nämä tomusokeria ja kondiittori 's sokeria. Olkaamme puuttua molempia.

Tomusokeria kutsutaan myös kondiittori 's sokeri. Ei ole eroja. Tomusokeria on muita nimiä, kuten: tomusokeri, kuorrutus sokeria, ja 10x sokeri, ja 4x sokeri. Tomusokeria on yleensä parempana leivonnassa johonkin sen ominaisuuksista on kyky liueta nopeasti, kun sitä sekoitetaan muiden ainesosien kanssa. Näin ollen käytetään usein silloin, kun kuorrutus kakkuja.

Tomusokeria tulee hienoa sokeria, ja kidesokerin tuli sokeriruo'osta. Lisäksi ainetta nimeltä maissitärkkelystä estää rakeiden tarttumasta toisiinsa. Hienoa sokeria voidaan jauhaa uudelleen tulla hieno sokeri sen jauheena. Jotkut ihmiset eivät tiedä, mitä tai -asteen rakeita ne menevät. Jotkut näkisivät 14x, joka on korkein ja hienoin tyyppi viljaa. Näin ollen sääntö on, sitä suurempi on viljaa, sitä nopeammin se liukenee. Joten se riippuu leipuri minkälainen viljaa ostaa. Etiketti kertoo kaiken.Kondiittori 's sokeri on saatavilla päivittäistavarakaupassa. Jos kuitenkin haluat tomusokeria on kotitekoinen, voit tehdä seuraavat vaiheet: Valmistele Blender, jotkut hienoa sokeria, ja lopuksi maissitärkkelystä. Sekoita kidesokeri sekoitin. Sitten , lisätä kaksi ruokalusikallista maissitärkkelystä osaksi sekoitin. suhde on noin 200 grammaa sokeria 50 grammaa maissitärkkelystä tai 4: 1. Sekoita kaikki ainekset, kunnes se muuttuu hieno sokeri. Odota noin 15 minuuttia ennen avaamista tehosekoitin ja käyttämällä kotitekoisia tomusokeria.

Tomusokeria tai kondiittori 's sokeria käytetään laajasti kakkuja sekä pölyä leipää se mikä tekee siitä runsas silmissä ja maku.

Yhteenveto:

1. Ei ole eroja kondiittori 's sokeri ja tomusokeri.
2. tomusokeria kutsutaan myös kondiittori 's sokeri, kuorrutus sokeria tai tomusokeria.