Ero Sakkaroosi ja fruktoosiSakkaroosi vs Fruktoosi

On monia asioita elämässä, jotka auttavat tekemään siitä miellyttävämpää, jännittävä, ja paljon parempi kuin se jo on. Käytettävissä olevat toiminnot, jotka voivat parantaa miehen 'elämänlaatua, hänen ulkonäkönsä, hyvinvointia, sillä tavalla, että hän tekee asioita, ja ruokaa, että hän syö.

Parantaa makua elintarvikkeiden ja tehdä siitä maukas, on välttämätöntä lisätä mausteita, jotka voivat olla joko kuivia tai nestemäisessä muodossa. Mausteet sisältää yrttejä ja mausteita, öljyjä ja siirapit, etikka ja ketsuppi, suolaa ja sokeria, ja paljon muuta.

Sokeri on hiilihydraatti, joka voidaan hankkia hedelmiä ja vihanneksia. Sitä uutetaan sokeriruo'on ja sokerijuurikkaasta ja kiteytetään prosessin läpi suodattamalla. Se tulee useissa eri muodoissa; glukoosi, laktoosi, sakkaroosi, korkea maissisiirappi, ja fruktoosi.

Sakkaroosi on sokeri jossa kaksi pieniä molekyylejä (glukoosi ja fruktoosi) yhdistää yhteen muodostaen yhden suuren molekyylin. Se on yleisimmin tunnettu pöytä sokeria tai puhdistettu sokeri, joka on saatavana useita erilaisia: hieno, karkea, jauhettu, hedelmäsokeri, kondiittori, ja leipuri 's. Se on turvallinen ja luonnollinen tapa kaunistella tiettyjä elintarvikevalmisteet kuten mehuja ja juomat, liivate ja muut seokset, leivät ja leivonnaiset, sillä kuorrutus ja voiteet, hyytelöiden, makeisia ja muita makeutettu elintarvikkeita.Kun sakkaroosi on pilkottu, se erottuu glukoosi ja fruktoosi molekyylejä. Glukoosin antaa energiaa ja stimuloi leptiini joka kertoo aivojen nälän. Fruktoosi muunnetaan vapaita rasvahappoja ja triglyseridejä, jotka häiritsevät leptiinin tasot. Se voidaan hankkia hedelmät, hedelmämehut, ja hunajaa. Se on makeampi, ja ei nosta verensokeria. Vain pieni määrä fruktoosin aikaansaamiseksi tarvitaan tietty määrä makeus niin vain vähän kaloreita imeytyy elimistöön.

Se on 100 prosenttia jaoteltu maksassa. Ja jos se kulutetaan suurina annoksina se voi ylikuormittaa maksaan ja aiheuttaa vaurioita. Se on erittäin ruokinnassa ja voi johtaa lihavuuteen, vaikka se on suositeltavaa diabeetikoille, koska se on alhainen GLUT5, joka voi laukaista insuliinin tuotantoa.

Yhteenveto:

1. Sakkaroosi on eräänlainen sokeri, joka on muodostettu yhdistämällä kaksi pienten molekyylien yhdeksi suureksi molekyyliin, kun fruktoosi on yksi molekyylejä löytyy sakkaroosia.
2. Sakkaroosi on yleisin sokerin ja tulee muodossa puhdistetun, kondiittori, leipuri 's, ja karkea sokeri vaikka fruktoosi ei ole niin laajalti käytetty sakkaroosi, vaikka se on myös käytettävissä leivonnassa ja muiden elintarvikkeiden valmisteet.
3. Fruktoosi on suuria määriä rasvaa, kun se muunnetaan vapaita rasvahappoja ja triglyseridejä, kun taas sakkaroosin ei.
4. Yksi voi saada fruktoosi hedelmistä ja hunajan taas sakkaroosin saa hedelmiä ja vihanneksia.
5. Fruktoosi suositellaan käytettäväksi diabeetikoille, kun sakkaroosi ei ole.