Ero hame ja FlankHame vs Flank

On aina jotain miellyttävä, jolla on hyvä pala pihvi. Kuitenkin pihvi voi määritelty, miten se leikataan ja millä eläimen osia on peräisin. Yksi suosittu pihvi leikkaukset, hame pihvit ja kylki pihvit, tulevat sama alue lehmän C välisellä alueella kylkiluun ja lonkan.

Sekä hame pihvit ja kylki pihvit ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia. Molemmat ovat pitkiä, ohuita, tasainen ja kova.
Voidakseen käyttää niitä ruoanlaitossa, nämä pihvi leikkaukset suositellaan valtavan marinoitu jotta voitaisiin laskea ja pehmittää lihan samalla upottamalla lihan maku. Molemmat pihvi leikkaukset on myös keittää hyvin nopeasti tai erittäin hitaasti.

Hame pihvit ja kylki pihvit ovat kaikkein nautittavaa keitettynä tai syödään harvoin medium. Molemmat lihat ovat flavorful ja on täysi lihamauste. Myös molemmat pihvit voidaan korvata ja käyttää vaihdellen toisillaan ruokaohjeita. Lisäksi sekä lihaa voidaan toiminut kokonaisuutena, itsessään, tai muita ainesosia.

Hame pihvit ja kylki pihvit sijaitsevat lähellä toisiaan suhteen niiden sijainnin. Hame pihvi on usein leikata ensin osassa lähemmäs eteen. Kylki pihvi leikataan samaan paikkaan, mutta vasta sen jälkeen, kun hame pihvi on leikattu.
Hame pihvi pidetään pidempi, paksumpi, ohuempi, ja on helpompi kokki verrattuna kylki pihvi. Vertailun vuoksi kylki pihvi on kovempi, vakaampi, kiinteys ja terveellisempi vaihtoehto (johtuen sen vähemmän rasvaa) kuin hameen pihvi leikkaus. Kylki pihvi luonnehditaan usein pitkänomainen ja ohut pihvi leikkaus.Hame pihvi on myös katsottava olevan kaksi erillistä erilaista. Ensimmäinen on ulkovaippa pihvi, jossa leikkaus on peräisin pallean tai levy lihaksia. Toinen on sisältä hame pihvi leikattu naudanliha lähentelyt. Molemmat hame pihvit ovat luuton, mutta ulkovaippa pihvi on paksu kalvo, joka oli otettava pois ennen kypsennystä. Sisällä hame pihvi ei sisällä kalvoja tai rasvaa. Useimmat hame pihvi leikkaukset käytetään tehdä Cornish ja Meksikon ruokia; se on myös täydellinen liha Kiinan paista, Meksikon fajitaksia, Kuuban Churrasco, aito Jauhelihakastiketta, ja paljon muuta reseptejä.

Toisaalta, kylki pihvi kutsutaan myös bavette. Meksikolaiset, Ranskan ja Columbians ovat kovasti tämän pihvi leikkaus. Tämä pihvi leikkaus käytetään usein aasialaista ruokaa, lähinnä Kiinan ja Lontoon paahtaa resepti. Myös kylki pihvi on tavattu köyhän 's lihaa. Tänään, kylki pihvi pidetään yksi suosikki teräksen leikkauksia.
Suuri ero olisi leikkaus tyyli pihvi. Hame pihvit ovat usein leikata poikkisyin mahdollisimman arkuus. Leikkaus näitä määrätty ohjeet saattavat johtaa rispaantunut kuituja ja sitkeys lihan. Tänään sekä pihvit ovat erittäin suosittuja monille ihmisille, koska sen taloudellinen hinta ja koko lihan maku sekä maku. Kodeissa ja ravintoloissa kummallakin hame pihvit ja kylki pihvit kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Molemmat pihvi leikkaukset ovat patronized kuluttajat verrattuna ulkofilee ja Pekonia leikkaus.

Yhteenveto:
1. Hame pihvit on kahdenlaisia ​​C ulkopuolella hame pihvi ja sisältä hame pihvi. Kylki pihvi ei ole yhtään.
2. hame pihvi on leikattu edessä sijainti, kun kylki pihvi leikataan takana poistamisen jälkeen hameen pihvi.