Ero Cream ja voitaCream Vs Voi

On olemassa paljon lajikkeiden kermaa niin paljon kuin on olemassa myös monenlaisia ​​voita. Monet kerma tyyppejä ovat seuraavat: kaksinkertainen, op? Minulle fraiche, pöytä, puoli-ja-puoli, smetana, ja paksun kerman joukossa monia muita. Kääntäen, suosittu voilaaduista ovat lyöty, selvennetään, suolatonta, suolattu voi, jne Huomioi, kaikki nämä vaihtelut kerman ja voin tyypit ovat eron vuoksi kussakin kategoriassa 's rasvapitoisuus.

Mutta alku, sekä kerman ja voin pidetään maitotuotteet. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi valjastetaan raaka-aineesta muodossa tavallisen lehmän 'maito.

Perinteisesti voide valmistetaan käsin kuorimalla. Mutta nykyään, keskipakovoima on tärkeä rooli kaupallisessa kuorimalla joka tuottaa voiteet paljon nopeammin ja tehokkaammin. Päinvastoin, myllertävä kerma päätyy voita. Tämä tuo toisen kahden välinen erotus, joka on niiden koostumuksen tai ero muodossa. Voiteet ovat yleensä enemmän nestettä kuin koostumukseltaan kuin voita. Jälkimmäinen on puolikiinteä tyyppinen voide. Tämä johtuu siitä, että se koostuu useammasta maitorasvaa molekyylejä alun perin läsnä kerma.

Tämän vuoksi ero johdonmukaisuus sekä maitotuotteet ovat eri kulinaarisia käyttää samoin. Tässä suhteessa voide on sisällytetty monissa keittoa tai kastiketta valmisteita, jotta se rikkaampi ja jotta se lisätä joitakin maku jo flavorful elintarvikevalmisteet. Kyllä, kerma kuljettaa vain lievä vähän maku, että 'siksi se on ihanteellinen lisäosa suloisin erilaisia ​​ruokia. Sitä voidaan myös käyttää salaattikastikkeiden kuten tapauksessa lyöty voiteet, samoin kuin, että sitä voidaan soveltaa alkuun jälkiruoat kuten jäätelö. Sillä kahvin ystäville, tietyt voiteet vaihtelevalla rasvapitoisuus ovat joko sekoitettu tai kirjaimellisesti sijoitetaan päälle kahvinvalmistuksen muodostaa eri tunnetta sekoitus kitkerän makuista kahvia.Mitä rasvapitoisuus kerman on myös suurempi osuus maitorasva yleistä. Mutta kun puhumme rasvaa (maitorasva), kerma on kiistatta pienempi rasvaa kuin voita. Useimmat erilaista voin olla noin 4/5 rasvapitoisuuden (80%) sen sijaan, että 30-35% rasvapitoisuus kerman (juuri ja juuri puolet tai 50% enemmän tai vähemmän).

Kaikki kaikessa,

1. Cream on enemmän nestettä kaltainen ja voin on puolikiinteää.
2. Kerma on enemmän voita rasvaa kuin voita.