Ero Punavalkoinen viinilasitRed vs White viinilasit

Non-viininjuojia yleensä jättää vaikutuksia käyttämällä erilaisia ​​viinilasit Juomaveden juoma, koska se ei ole suoraa vaikutusta viini 'alkuperäisen aromi ja maku he sanovat. No, aito viinin ystäville eri mieltä. Siltä paljon kuin on olemassa monia yleisiä erilaisia ​​viinilaseja (punainen, valkoinen, samppanja huilut, samppanja lautaset, stemless, ja Bordeaux lasit), joista kaksi erottuvat muiden yläpuolelle C punaiset ja valkoiset viinilasit.
Periaatteessa punaviini lasi on laajempi kulhoon ja lyhyempi varsi verrattuna sen valkoisen vastine. Sitä vastoin jälkimmäinen näyttää hieman pitempi, koska sen pidempään varren. Se on myös kapeampi kulhoon.

Red viinilasit Aren 't pelkästään suunniteltu osoittavat. Ne tehtiin sinänsä, koska useat minuutin vielä erittäin tärkeitä syitä. Ensinnäkin laaja kulhoon punaviini mahdollistaa paremman ilman altistumista viiniä. Ilma on torjua kanssa kemikaalit ja punaviiniä niin se tekee siitä rikkaampaa ja flavorful. se on myös monimutkainen huuli kavennus kulhoon, joka helpottaa parempaa toimituksesta asianmukaisiin osiin juomari 'suuhun (sivuilla ja takana kielen) . Lyhyempi varsi on suunniteltu siten, koska käyttämällä punaviini lasi ei oikeastaan ​​pakosta juomari pidä sitä varresta tai kulhosta. Vaikka juoppo pitää kulhon lasin juodessa, lämpöä kätensä doesnt 't oikeastaan ​​tehdä mitään maun tai aromin viinin tähän nimenomaiseen tilanteeseen, että on.

Sillä valkoviinilasi, se on suunniteltu siten tyylikäs tavalla niin, että henkilö juominen pois se ei ole mitään ongelmia tilalla lasin sen varsi. Samassa yhteydessä lämmönsiirto, pitämällä valkoviinilasi kulhosta on nyt jonkin verran kielteisiä vaikutuksia koko maku viiniä, kun lämpö käsi siirtää lämpöä läpi ohuen lasin. Että 'Siksi se on ihanteellisella järjestetään sen varren. Osalta koko kulhon, kapeampi kulho koko on suunniteltu sellaiseksi, koska ilmastus ei vaadita valkoviiniä verrattuna punaviinit. Verrattuna punaviini lasit, The valkoviinilasi on sen hieman vivahteikas huuli on suunniteltu mahdollistamaan helpompi virtaus valkoviini eteenpäin alueelle suun sisällä.Yhteenveto:

1. punaviini lasi on lyhyempi ja on laajempi kulho verrattuna valkoviinilasi.
2. punaviini lasi on erityisesti tehty punaviiniä kun valkoviinilasi on valkoviiniä.
3. valkoviinilasi sanotaan olevan enemmän tyylikäs kuin punaviini lasi, koska sen pidempään varren.
4. valkoviinilasi on tarkoitus hallussa juoppo sen varren.