Ero paistinpannu ja SkilletPaistamiseen Pan vs Skillet

Siitä lähtien mies löysi tulipalo, hän tietää, että ruoka on parasta syödään keitettynä. Lämpö tuo esiin erilaisia ​​makuja eri ainesosia, joita käytetään edelleen parantaa makua ruokaan. Se alkoi muutama tuhat vuotta sitten osoituksena ruoanlaittoon tulisijoja ja uunit löydettiin Euroopassa ja Lähi-idässä.
Keittäminen voidaan suorittaa eri menetelmin; joko laittamalla ruokaa suoraan yläpuolella tulipalon tai sijoittamalla se astiaan ennen kuumennusta. Riippuen siitä, kuinka ruoka on kypsennettävä, on säiliöitä, joita voidaan käyttää pitämään kaikki ainekset.

Alussa lehdet ja savea käytettiin pitämään ruokaa, kun se oli keittää. Sitten mies löysi muita materiaaleja ja ne astiat pitää ruoka ja ruoanlaitto. Mies jatkoi kokeilla erilaisia ​​tapoja valmistaa ruokaa ennen kuin astiat lopulta kehittyi nykyisentyyppisiä että näemme ja käyttää nykyään.

Paistinpannut ja skillets ovat kaksi yleisimmin käytetty astioita kohteita tänään. Vaikka ne ovat samanlaisia ​​ja niillä on samat toiminnot, useita eroja ne erillään toisistaan. Yksi on, että skillets alunperin kaltaiseksi kattilaan. Se on valmistettu kannella ja on yleensä noin kaksi tuumaa syvä, jossa voi uppopaistaa aikana ruokaa voidaan käyttää myös Pintapaistoon. Se on erittäin olennainen keittiö työkalu, koska se on monia käyttötarkoituksia. Ja riippumatta paistamiseen, se voi myös käyttää sauting ja grillaus.

Paistit, patoihin, ja fricassees voidaan keittää pannulla. Skillets on valmistettu erilaisista materiaaleista. Suosituin on valurautaa, joka on myös käytetty materiaali tekemiseen kaikkein paistinpannuja.Paistinpannu on tasapohjainen pannu jota käytetään paistamiseen, vihlova, ja ruskistamiseen ruokaa. Se on matalalla, pitkä kahva, ja ei ole kantta. Sen lisäksi valuraudasta, paistinpannu voi myös olla valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, kuparista tai näiden yhdistelmä eri materiaaleista.

On olemassa useita erilaisia ​​paistinpannut kuten tarttumaton pannuja, jotka ovat erittäin suosittuja ja ovat erittäin kätevä käyttää, koska elintarvikkeiden ainesosiin ei tartu pannulla. Se ei ole hyvä deglazing, vaikka, jos jäännös browning on tarkoitus käyttää myöhemmin. Käytettäessä paistinpannu kokki, se on ensin päällystetty öljyä, joka mahdollistaa paremman välistä kosketusta elintarvikkeiden ja pannulla. Se lisää makua ja väriä ruokaa ja vähentää aikaa, joka kuluu kokata ruokaa.
Yhteenveto:

1. paistinpannu on tasapohjainen pannu jota käytetään paistamiseen ja vihlova ruokaa kun paistinpannu on myös tasapohjainen pannu jota käytetään sauting, grillataan, stewing, ja paahto ohella käytetään syvälle ja pintapaiston.
2. paistinpannu on kansi, koska se on alun perin tehty kuin kattilassa samalla pannulla ei ole kantta.