Ero Truvia ja SteviaTruvia vs Stevia

Ihmiset, joilla makealle on vaikea pidättäytyminen syö mitään makeaa. Niiden maku silmut ovat jo ohjelmoitu taivaallista jälkiruoat, makeiset, suklaat, ja niin edelleen ja niin edelleen. Makeiset tulee aina olemaan osa heidän elämäänsä.

Ihmisiä, jotka ovat diabetes, makeutusaineet ovat heidän kaverukset elämässä. Se auttaa heitä tarjouksen hyvästit bland makuun ja säilyttäen himo makeus. Näyte laaja valikoima makeutusaineiden markkinoilla ovat Truvia ja stevia. Mikä voi olla eroja?

Ensinnäkin, Truvia on merkkituotteiden makeutusaine. Tämän tyyppinen makeutusaine on osittain koostuu stevia ja sitten pääasiassa valmistettu luonnon sokerialkoholin. Tämä luonnollinen sokerialkoholi on erytritoli. Tämä erytritoli on paljon myönteisiä. Ensinnäkin, se ei sisällä kaloreita, mikä tarkoittaa se 's hyvä niille, jotka ovat sellaista ravintoa. Toiseksi tämä kemikaali ei ole sivuvaikutus verenpaineeseen. Kolmanneksi se' s hammas ystävällisiä, koska se ei johda hammasmätä. Lopuksi voit käyttää tätä elämää, ja se ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia.

Toisaalta, Stevia on kasvi. Tämä kasvi tuli Etelä-Amerikasta. Sen pääosat ovat otteita lehdet Stevia kasvi plus steviosidit. Nämä ovat tärkeimmät ainesosat makeutusaineita. Maku on makea. Myös lakritsi eräänlainen maku. Negatiivinen näkökohta suhteen stevia on sen sivuvaikutuksia. Ensinnäkin, se ei ole diabeetikko ystävällinen. Se nostaa verensokeria. Se on vaikutusta siihen. Näin ollen, se ei ole suositeltavaa käyttää diabeetikoille. Stevia on 300 kertaa makeampaa kuin sokeri niin vain kuvitella, että.Stevia voi olla jauheen muodossa, kristalli, tai nestemäisessä muodossa. Truvia on saatavilla kidemuodossa.

Nämä makeutusaineet voivat auttaa diabeetikkoja heidän cravings makeaa makua, mutta totuus on, hävittämisessä hiilihydraatteja ja muita monimutkaisia ​​sokereista todella auttaa vakauttamaan glukoosia ja vähemmän tarvetta insuliinia tyypin-2 diabeetikoilla.

Yhteenveto:

1. Stevia ja Truvia ovat molemmat makeutusaineita.
2. Truvia koostuu stevia ja erytritolin kun stevia koostuu
otteita stevia lehtien plus steviosidit.
3. Truvia ei ole vaikutusta veren glukoosi- ja verenpaine,
mutta stevia on sanottu sivuvaikutuksia.
4. Truvia on makea, mutta stevia Ollakseen makea, on lakritsi