Ero Teaspoon ja Ruokalusikka.Teaspoon vs Ruokalusikka.

Erot tl ja ruokalusikallinen eivät ole kovin vaikea ymmärtää ja muistaa. Yksi rkl on isompi lusikka kuin tl. Jokaisessa ruokailuvälineet tai flatware on haarukat ja veitset, isompi lusikkaa ja pienempiä lusikat. Isommat kutsutaan ruokalusikallista taas pienemmät kutsutaan teelusikallista.

Tämä on kuvaus standardin ruokailuvälineet. Emme kuvaavat joukko, jossa on kalaa veitsiä tai jälkiruoka lusikat koska jälkiruoka lusikat ovat pienempiä kuin ruokalusikallista ja suurempi teelusikallista.
tl
Teelusikallinen ovat osa ruokailuvälineet käytetään sekoitusta tai siemaillen tai sokerin lisääminen teetä tai kahvia. Se on aina merkitty 'tl'.
Tl käytetään mittaamaan äänenvoimakkuudella ruoanlaittoon, ja niitä käytetään myös mittana tilavuuden lääketieteessä reseptiä. Volyymi tl vaihtelee maittain. Esimerkiksi 1 tl on yhtä kuin 1/6 unssia, 1 tl on yhtä suuri kuin 1/48 kuppi, ja 1 tl on sama kuin 1/768 gallona Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa tl on tarkoitus pitää 5 millilitraa liittovaltion sääntöjä.

Erityistä lusikat tulisi käyttää mittaamaan lääkkeitä, koska yleisimpiä teelusikallista mahtuu 2. 5-6 millilitraa nestettä. Kuivissa mittauksia, kahta eri mittauksia käytetään; kukkura tai tasaantunut teelusikallista.
Tl on monentyyppisiä:

Jälkiruoka lusikat (hieman suurempi kuin tl).
Bar lusikat (sama kuin tl).
Kahvilusikat (ne ovat pienempiä kuin tl).
Oranssi lusikalla tai greippi lusikalla.
Iced teelusikallista (niillä on pitkät kahvat ja käytetään syö jäätelöä).Ruokalusikoita
Ne ovat osa ruokailuvälineet käytetään tarjoiluun. Joskus niitä käytetään ruoanvalmistuksessa liikaa. Se on merkitty 'rkl.'
Ruokalusikallista käytetään myös mittaamaan tilavuuden ruoanlaittoon reseptejä. 1 rkl on yhtä kuin 1/2 unssia. Australiassa 1 rkl on yhtä suuri kuin 4 tl tai 20 millilitraa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ruokalusikallista Victorian sekä edvardiaanisessa olivat 25 millilitraa, joskus ne olivat jopa suuremmat.
Kuiva mittauksia käytetään ruoanlaitossa on kasata tai tasaantunut ruokalusikallista.

Yhteenveto:

1. tl on kooltaan pienempi kuin rkl.
2. Ruokalusikoita käytetään elintarvikkeiden valmistuksessa ja tarjoiluun. Ne eivät osallistu kattaukseen; kun taas tl käytetään sekoitusta tai siemaillen tai sokerin lisääminen teetä tai kahvia ja asettaa pöydälle.
3. Teaspoon on aina merkitty 'tl'. kun taas ruokalusikallinen merkitään 'rkl.'
4. Mittaus-viisasta eroa voidaan selittää monella tavalla. Mittaus nesteen majoitetaan lusikka voidaan eriyttää kuten:

1 rkl on yhtä suuri kuin 3 teelusikallista. Jos laitamme sen tarkemmin, 2. 9 tl on 1 rkl Yhdysvalloissa.
Toinen tapa osoittaa tarkka ero on 0,5 unssia on yhtä suuri kuin 1 rkl Yhdysvalloissa on +0,166666667 unssia on yhtä suuri kuin 1 tl Yhdysvalloissa. Niinpä eroa rkl ja tl on +0,333333333 unssia Yhdysvalloissa.