Ero valkoinen ja keltainen CornmealValkoinen vs Keltainen Cornmeal

Jauhot on erittäin olennainen ainesosa ihmisten ??? s ruoka ja ruokavalio. Sitä käytetään useimmissa elintarvikevalmisteet, tekemiseen peruselintarvike ja paksuuntuminen kastikkeet. Leipä, leivonnaiset ja muut reseptit edellyttävät käyttöä jauhoja, jotka voidaan tehdä eri jyviä. Se voidaan valmistaa vehnästä, riisistä, jopa maniokki, joka on mukula, ja tietenkin se voi myös olla valmistettu maissista tai maissista.

Oletko koskaan maistanut tortilloja ja burritos? Entä tortilla ja maissilastuja? Ne ovat kaikki valmistettu cornmeal josta voidaan käyttää myös leivonnassa ja tekemiseen kastikkeiden ja muiden elintarvikkeiden valmisteissa.

Cornmeal on jauhoja valmistettu kuivattu maissia tai maissia ja on myös nimitystä maissijauhoa. Se on valmistettu maadoittamalla kuivattuja viljan jyviä osaksi hieno ja karkea koostumukseltaan. Cornmeal tehdään joko kivestä tai teräksestä hiomakoneet.

Meksikossa ja muissa maissa, maissi on yleensä maadoitettu Hiontakoneen jonka avulla cornmeal pitää osan alkiota sekä rungon että lisää sen makua ja ravitsemuksellista sisältöä. Tämä prosessi tekee säilyvyys cornmeal vähemmän, vaikka se säilyttää ilmatiiviissä astioissa ja hienoja paikkoja.

Teräksen käyttö myllyt poistaa alkio ja ulkokuori on viljan jyviä. Tämä tekee maissijauho kestämään kauemmin, vaan poistaa suurimman osan maissi ??? s ravinteita ja maku.

Maissijauho voi olla joko valkoinen, keltainen tai sininen, riippuen maissia käytetään. Blue cornmeal on valmistettu harvinaisista sinisen maissia tai lisäämällä sinistä elintarvikeväriä. Valkoinen ja keltainen maissijauho ovat yleisimmin käytetty tyyppi.Vaikka on tehty samasta materiaalista, joka on viljaa, keltainen ja valkoinen maissijauho ovat keskenään erilaisia. Yhden, on olemassa monia lajikkeita maissi ja kunkin lajikkeen on sen erityispiirteitä ja makua.

White cornmeal on valmistettu ytimiä valkoisen maissi ja keltainen cornmeal on peräisin ytimiä keltainen maissi. Molemmat maistua hyvältä, mutta keltainen cornmeal on makeampi kuin valkoinen maissijauhoa niin on edullista, ne, jotka tekevät leivonnaisia.

Sen maku on myös vahvempi, se on tehokkaampi makua, ja se on rikkaampi vitamiineja ja B kuin valkoinen cornmeal. Molemmat ovat täydellinen käytettäväksi tekemiseen cornbread ja cornmeal kakut ja useimmat reseptit edellyttävät käyttämällä joko tyyppisiä cornmeal.

Yhteenveto

1. White cornmeal on valmistettu ytimiä valkoisen maissi kun keltainen cornmeal on valmistettu ytimiä keltainen maissi.
2. Valkoinen cornmeal on makea, kun keltainen cornmeal on makeampi kuin valkoinen cornmeal.
3. Valkoinen cornmeal on paras käytettäväksi reseptejä, jotka vaativat jauho, joka ei ole niin makea, kun keltainen cornmeal on parasta reseptejä joka vaatii makeampi ainesosia.
4. Keltainen cornmeal on vahvempi ja tehokkaampi makua taas valkoinen maissijauhoa ei.