Ero Jelly ja Säilyttää Jelly vs Preserves

Hilloa, hilloja, hyytelö, marmeladi ovat eri tuotteita valmistettu hedelmistä. Kun erilaisia ​​hedelmiä, kuten sellu- ja mehua ja paloina sekoitetaan pektiiniä ja sokeria, erilaisia ​​tuotteita saadaan. Kaksi yleisintä aamiainen ruoka liittyy hilloja tai hedelmähillon ja hedelmämassakoristeet. Hedelmäsäilykkeet ja hedelmähillon ovat sama asia ja niitä voidaan käyttää vaihtovuoroisesti.

hilloja
Hedelmäsäilykkeet kutsutaan myös hedelmähillosta, ja ne on valmistettu käyttäen kokonaan tai leikata hedelmälihaa tai murskaamalla hedelmää. Ne on valmistettu keittämällä hedelmälihaa niin, että kaikki bitit ovat menneet. Hyvä hilloja tai säilykkeet on tasainen koostumus, ovat pehmeitä, on kirkas väri, ja ei ole nestettä. Joskus hilloja ja säilykkeitä on eriytetty toisistaan ​​siinä, että jotkut säilykkeiden tehdään yhdessä siemenet hedelmiä, pieniä siemeniä kuin että guava ja kuva Kun massa on keitetty pektiiniä ja sokeria, se tuottaa paksu levitä.

Kaupallinen sekä kotitekoisia säilykkeitä voidaan sulkea tai säilöttyjä pitkäaikaiseen käyttöön. Käyttö sanojen 'säilykkeitä' ja 'juuttuu' vaihtelevat maittain. Amerikassa 'säilyttää' monikossa, viittaa hedelmäsäilykkeet sekä vihannessäilykkeistä squash, tomaatit, jne. Se viittaa myös kaikenlaisia ​​hyytelöt sekä hilloja yhdessä. Britanniassa, hedelmä 'säilyttää' yksikkö, viittaa tukoksia vain. Jotkut hilloja ovat; päärynä säilyttää, persikka säilyttää, Apple säilyttää, jne.

Pohjois-Amerikassa, ihmiset käyttää jäädytettyjä säilykkeitä tai tukoksia. Nämä keitetään vähän, lähes vähemmän kuin viisi minuuttia, ja säilytetään jäädytettyinä. Ne ovat suosittuja niiden ehdottoman raikas maku.hedelmät hyytelö
Marmeladi on valmistettu hedelmämehua. Se on läpikuultavaa ja selkeä ja tehdään asetetaan käyttämällä pektiiniä luontaisesti esiintyvä hedelmä. Joskus pektiiniä täytyy lisätä hedelmää, jos heillä ei ole tarpeeksi luonnollisia pektiini kuten viinirypäleitä. Prosessia, jossa hyytelö on samanlainen tukoksen lukuun ottamatta sitä, että suodatetaan pois massasta on mukana tekemässä hyytelö koska vain mehun tarvitaan. Tekemiseen hyytelö on erittäin tärkeää säilyttää selkeyden lopputuotteen. Siten aikana suodatus mitään tulisi pakottaa samalla kovia massan.

Voit purkaa pektiiniä, hedelmä kuumennetaan, kunnes se on pehmeää ja se on kireät erottaa mehun massasta. Hyvä hyytelö oltava kuohuviini ja selkeä. Jelly tulisi pitää kulmassa, kun se on leikattu, ja pitäisi nuolikotelo kun sitä siirretään.

Yhteenveto:

1. Hedelmäsäilykkeet kutsutaan myös hedelmähillosta, ja ne on valmistettu käyttäen kokonaan tai leikata hedelmälihaa tai murskaamalla hedelmät; hedelmä hyytelö on valmistettu hedelmämehua.