Ero Fake ja Real Louis VuittonFake vs Real Louis Vuitton

Louis Vuitton on yksi parhaista merkkejä saatavilla pusseihin. Se on halutuin merkki markkinoilla, koska se tulee laadun nahka ja myös huippuluokan kauneutta. Mutta ongelma on, että yksi voi törmätä väärennettyjä Louis Vuitton tuotteita. Mistä johtuu, että tiedät mikä Louis Vuitton on todellinen ja väärennös? Katsokaamme miten väärennetty Louis Vuitton eroaa todellisesta Louis Vuitton.

Kaikki todellinen Louis Vuitton laukkuja mukana sarjanumero, joka on piilotettu sauma. Et voi havaitset sarjanumero väärennös Louis Vuitton.

Todellinen Louis Vuitton on valmistettu yhdestä jatkuvasta pala nahkaa. Nahka kulkee yhdeltä puolelta toiselle. Fake Louis Vuitton ei ole jatkuvaa kehystä. Todellisessa Louis Vuitton tuotteita, ei voi törmännyt mitään likaisia ​​soljet tai napit taas väärennös Louis Vuitton on tarpeeton soljet ja napit.

Real Louis Vuitton käyttää vain naudannahkaa taas fake Louis Vuitton voi olla saatavana halvalla nahkaa tai muut kankaat. Käytettäessä todellinen Louis Vuitton tuote, kahvat kääntyy tummemmaksi ajan. Jos näin ei tapahdu, niin mitä olet ostanut on väärennös Louis Vuitton.

Kun tarkastellaan ompeleita, todelliset Louis Vuitton tulevat puhtaalla ja johdonmukainen silmukkaa. Keltainen lankaa käytetään todellisia Louis Vuitton. Mutta jos näet vuorin olla epätasainen eikä keltainen lanka, niin olet petetty, koska se on vain väärennös Louis Vuitton.Vetoketjun vedin on todellinen Louis Vuitton on raskasta kanssa 'LV' symboli. Useimmat väärennettyjä Louis Vuitton tuotteita ei ole raskas vetoketjun vedin ja ei ole mitään symbolia. 'LV' monogrammi tulee epäsäännöllinen ruskea linjat kullanvärinen kirjaimia ja kukka kuvio. Fake Louis Vuitton on vain kiinteä-värikuvio.
Todellinen Louis Vuitton on neljä paikkaa kortit, snap sulkeminen kukkaro ja lompakko osassa. Fake Louis Vuitton voi olla enemmän lähtö tai vähemmän lähtö.

Toinen tapa erottaa todellisen ja fake Louis Vuitton on tarkastella hintaan. Gaselleiksi mukana korkea hinta. Ja jos pussi näyttää alhainen hinta, niin se on aito.

Yhteenveto:

1. Kaikki todellinen Louis Vuitton laukkuja mukana sarjanumero, joka on piilotettu sauma.
2. Real Louis Vuitton tuotteet ovat valmistettu yhdestä jatkuvasta pala nahkaa.