Ero VVS1 ja VVS2VVS1 vs. VVS2

Timantit ovat todella vaikeasti löydettäviä kivet, jotka ovat aina hyvin kalliita. Kuitenkin ennen hinnat kyseisten jalokivien nousta niin korkeaksi, on olemassa monia luokittelua näkökohtia käytetään merkitsemään arvo timantteja. Mitä suurempi pisteiden timantit saavat pinta-alaa kohti, sitä suurempi niiden hinnat tulevat. Tässä yhteydessä on parasta keskustella läheisemmin yksi arvostettuihin näkökohdat '' selvyyttä.

Selkeys mitataan yhdessä miten epäselvä timantti on, mikä tarkoittaa sitä, että asiantuntijat yrittävät arvioimaan epäpuhtaudet timantteja selvittää, miten puhdas se todella on. Nämä epäpuhtaudet ovat konkreettisemmin kutsutaan sulkeumia. Jos nämä sulkeumat ovat hyvin selvää, jopa suuritehoinen mikroskoopit, niin timantti on porrastettu alempaan suhteen yleistä selkeyttä. Jos on vähemmän viat kiven, niin ilmeisesti se hinnoitellaan korkeampi. Siten termit VVS1 ja VVS2, monien muiden joukossa.

Hämmästyttävää, näyttää olevan joitakin timanttia merkinnällä virheetön. Nämä virheetön timantit (toiselta nimeltään FL timantit) ei ole mitään sulkeumia tai epäpuhtauksia alla suurennuslasia. Vaikka käyttö kymmenen kertaa suurentava voima, kukaan ei löydä mitään epäpuhtauksia näistä kivistä. Siten tämä kopioidaan priciest Diamond Grade selkeyden. Vaikka tänään on olemassa joitakin timantteja, joita pidetään sisäisesti virheetön (IF), niin täydellinen timantit säilyttää jonkin verran pinnan viat paloittelun valmistajille.

Vieressä IF arvosana on VVS1 timantteja. Antavat tällaisen arvosana on melko vaikeaa. Ensin tutkijan yrittää harkita jokaisen timantin kuin virheetön, aivan erityisesti jos mitään näkyviä vikoja nähdään paljaalla silmällä. Seuraavaksi hän yrittää käyttää 10x havaita joitakin vaikeasti löydettäviä epäpuhtauksia. Jos ei vielä ole sulkeumia nähdään, viimeinen vaihe on varmistaa luokka ottamalla kuvan kiven avulla 63x suurentava voima. Jos sulkeumat näkyvät silloin, siitä tulee VVS1 timantti. Jos niitä ei ole, niin se on FL timantti.Alempi luokalta VVS1 timantti on VVS2. Kuten VVS1, sen sulkeumat eivät ole niin helppo havaita jopa 10x suurentava voima. Vaikka käytettäisiin timantti luokittelija, tutkijan tietämättä gemology on vaikea tiputtelua epätäydellisyydet.

Yhteenvetona:

1. VVS1 timantti on suurempi selkeys arvosana verrattuna VVS2 timantti.