Ero Muoti ja FadMuoti vs Fad

'Muoti' ja 'villitys' ovat mielenkiintoisesti toisiinsa. Yleensä muoti ja villitys pidetään sama asia, mutta niillä on joitakin eroja. Erot muoti ja villitys voidaan ymmärtää seuraavalla tiedot.
Mikä tärkeintä, tavalla on asia, joka on aina läsnä. Se muuttuu jatkuvasti, se pitää muuntamiseen, se pitää mukauttaa itse muuttuviin yhteiskunnan, muuttuvassa ajassa ja muuttuvat teollisuuden; kun taas villitys on muoti joka pysyy hyvin lyhyen ajan; se ei muuta, se vain häviää hetken kuluttua tai häviää. Heti kun yksi villitys haalistuu, toinen tulee suosittu.

Sana 'muodikasta' käytetään ihmisille, jotka pysyä riippumatta läsnä muoti on ja sopeuttaa se sopivat heidän henkilökohtaista tyyliä. Villitys on kuitenkin erityinen muoti tietyn ajan sisällä. Se saattaa jäädä vain hyvin lyhyen aikaa, mutta jokainen haluaa seurata sitä. Suurin osa väestön tietyn yhteiskunnan seuraa tietynlaista muodin joka on lyhytikäinen. Tämä on villitys.

'Muoti' ja 'villitys' ovat molemmat nähdä monissa elämänalueilla; vaatteita, asusteita, musiikki, tanssi, jne. muoti, yleensä, on pohjimmiltaan liittyy vaatteita ja asusteita ja kenkiä tai jalkineet, mutta villityksiä ovat sidoksissa monia asioita, kuten tietyn käyttäytymisen erityinen muoti vaatteet, musiikki, tanssi liikkuu, ruokaa. Fads yleensä syntyy ja ohjaa halu olla osa jotain, olla osa ryhmää. Sitä seuraa kollektiivisesti.Muoti ja villityksiä on nähty vaikuttaa yhteiskuntaan. Yhteiskunta vaikutukset niitä ja ne vaikuttavat yhteiskunnassa. Esimerkiksi hippejä alkoi villitys. Ihmiset halusivat seurata liikettä kapinoimaan yleisten normien ja kuulua tiettyyn ryhmään ihmisiä, jotka kapinoivat sitä. Se vaikutti yhteiskunnan useita vuosia; muutti näkymät ihmisiä; muuttanut ihmisten pukeutunut ja ajattelin ja käyttäytyi. Mutta on villitys se teki katoavat. Muoti kuitenkin kehittyy. Esimerkiksi takit naisille, cocktailasut naisille, painike alas paitoja miehille, nämä on aina olemassa, kun ihmiskunta on olemassa, mutta ne pitää kehittyy. Ne pitävät sopeutua muuttuviin kertaa riippuen mukavuutta, teollisuuden ja tekstiilejä, joita ollaan kehittämässä.

Yhteenveto:

1. Muoti on aina läsnä. Se voi kehittyä tai mukauttaa, mutta se on aina olemassa. Villitys, toisaalta, häviää nopeasti.
2. Fashion seuraa monet valittujen ihmisten yhteiskunnassa. Se voi näkyä ihmiset liittyvät elokuvia tai televisio tai muotimaailmassa. Villitys seuraa valtava osa yhteiskunnan. Jokainen ja kuka tahansa seuraa villitys.
3. muoti on pohjimmiltaan liittyy vaatteita, asusteita, jalkineita, meikkaus, ja kampaus; kun taas villitys voi olla vaatteita, musiikkia, käyttäytyminen, ruokaa ja tanssia liikkeet.