Ero Limaa Plug and Bloody ShowLimaa Plug vs Bloody Show

Ei ole mitään iloa, joka voi verrata tuntui jokainen nainen löytämisen raskauden ja odotuksia tulla äidin. Vaikka on hetkiä, jolloin raskaus on suunnittelematon, odottaa lasta on yksi kaikkein innostava kokemuksia tahansa nainen voi olla.

Naiset ovat valmiita tähän, heidän kehonsa luonnollisesti tarkoitettu lasten laakerin ja siitä johtuva epämukavuus ja kipu menee työvoimaa. On useita merkkejä, jotka osoittavat, milloin nainen on raskaana ja on niin paljon merkkejä, kun hän on aikeissa synnyttää lapsensa.

Kun nainen tulee raskaaksi, kohdunkaulan liman Kytke lomakkeet kohdunkaulan kanava sinetöidä se bakteereja, jotka voivat tulla kohtuun ja vahingoittaa sekä vauvan ja äidin. Varhaisessa osissa raskaus, lima voi joskus olla selvää, samea, paksu, ja tahmea.

Aikana emättimen tutkimus tai yhdynnässä, lima tulppa on siirretty tai häiriintynyt aiheuttaa sen vastuuvapauden vain vähän verta sitä. ? Tämä ei ole mitään syytä huoleen, koska se on normaalia eikä osoitus työvoiman. Myöhemmissä päivinä raskauden, on viisasta ottaa huolellisesti ilmoituksen päästöjä. Tällä synnytystä, liman tulppa purkautuu kohdunkaula alkaa laajeta.

Se voi tulla ulos yhdellä kertaa, pistokkeen tai lisääntyminen valkovuoto, joita voi esiintyä useita päiviä ennen synnytystä. Vastuuvapauden tulee hiven verta kohdunkaula dilates synnytyksen aikana.Tätä kansanomaisesti kutsutaan Bloody Show. Tämä johtuu rikkoutumiseen verisuoniin kohdunkaula avautuu antaa vauvan kulkea. ? Verinen päästöt ovat normaaleja synnytykseen, jonka jälkeen supistukset ja rikkoutuminen vettä. Synnytyksen voi seurata vain muutaman tunnin tai päivän tai kaksi.

On tapauksia, vaikka se voi aiheuttaa hälytyksen, kuin silloin, kun verenvuoto tulee runsaampaa, saattaa olla joitakin ongelmia, jotka johtuvat raskaudesta. Se voi olla istukan previa, ilmaantuvuus jossa istukka tiiviisti kohdun seinämään tai kohdunkaula, mikä aiheuttaa verenvuotoa emättimestä. Vaurioitettu saattanut tapahtunut kohdunkaula, mikä voi aiheuttaa paljon verenvuotoa.

Extra hoito tulisi tehdä raskauden aikana, jotta vältetään komplikaatioita, jotka voivat joskus olla kohtalokas. Monet naiset ovat kuoli emättimen verenvuotoa tai heti sen jälkeen synnytyksen. On erittäin tärkeää pystyä tietää ero normaalin lima tulppa, verinen show, tai jokin muu vakava verinen päästöjä raskauden aikana.

Yhteenveto:
1. Lima tulppa on kohdunkaulan liman, joka on muodostettu kohdunkaulan kanava suojella kohtu bakteereilta, verinen show on veri värittyneen lima päätetty kohdunkaula on synnytystä.
2. Limaa pistoke voi olla kirkasta tai sameaa ja hiven vähän verta, verinen näyttää melkein aina verta sitä.
3. Limaa tulppa purkautuminen voi tapahtua, edes emättimen tutkimus tai yhdynnän, verinen show yleensä tapahtuu puhkeamista ja synnytyksen aikana.