Ero Bipolar I ja Bipolar IIBipolar I vs Bipolar II

Kaksisuuntainen I ja Bipolar II on kaksi muotoja kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka tunnetaan myös kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tämä erityisesti häiriö on psykoottinen häiriö ominaista kohonnut tunnelmia tai energia ja mielialan vaihtelut.

Kaksisuuntainen I on ominaista maanisia ja masennus jaksot. Toisaalta, kaksisuuntainen II on tunnusomaista hypomania ja masennus. Ero mania ja hypomania on myös yksi tärkeimmistä vastakohtia kahden häiriöitä. Termi 'episodi' soveltuu sekä häiriöt. Jakson koostuu tietyssä vaiheessa (mania, hypomania, masennus tai neutraali), joka voi siirtyä toiseen vaiheeseen tai episodi. Sattuva kahden valtion suhteellisen lyhyessä ajassa kutsutaan 'mixed' episodi.

Mania on mielialan sairaus, jossa on kohonnut energian tai tunteita. Lisäksi mania voi myös ilmetä yliaktiivisuutta, ärtyneisyys, ja äärimmäisissä tai arvaamaton toimia henkilöltä. Samaan aikaan, hypomania on lievempi muoto mania. Kuitenkin hypomania ollessa lievempi muoto doesnt 't vaikutusten lieventämiseksi häiriön elämänlaatua potilaalla on diagnosoitu joko tyyppiä.

Toinen ero kaksisuuntainen I ja tyypin II kaksisuuntainen on esiintyminen psykoosi. Psykoosi kaksisuuntaisen I esiintyy maaninen vaihe vaikka sama ilmiö esiintyy depressiivisen osassa kaksisuuntaisen mielialahäiriön II potilailla.

Masennus on toinen muoto vertailun. Bipolar II potilailla on voimakkaampi verran masennusta verrattuna ihmisiin, jotka kärsivät kaksisuuntaisesta I. Useimmissa tapauksissa potilaat, joilla on kaksisuuntainen II tilassa vakavasta masennuksesta pitkäksi aikaa ennen paluuta normaaliin tilaan tai hypomania.Hoitoa sekä kaksisuuntaiset mielialahäiriöt taipumus olla samoja, mutta voivat olla erilaisia ​​keskittynyt alueille. Yleinen käsittely sisältää lääkitys, psykoterapia, elämäntapojen muutos tai sairaalahoitoa. Soveltaminen hoito riippuu kunkin potilaan 's ja niiden käyttämät aste häiriö. Mitattuna lääkitys, kaksisuuntainen I potilaat ovat yleensä määrätty mielialantasaajien. Kaksisuuntainen II Potilailla, jotka saattavat vaatia masennuslääkkeitä sijaan mielialantasaajien.

Yhteenveto:


Sekä tyypin I kaksisuuntainen ja kaksisuuntainen II ovat muotoja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Molemmat on 'episodi' tai olla mielialan vaihtelut yhdestä tilasta toiseen. Kaksi yleistä jaksot tai vaiheisiin molempia häiriö ovat masennus ja neutraaleja tai normaalitilaan.

Potilaat, joilla on tyypin I kaksisuuntainen on jaksot manian ja depression taas tyypin II kaksisuuntainen potilaat kärsivät hypomania ja masennuksesta. Sen lisäksi nämä kaksi jaksoa, on myös tapauksia, neutraali tila, jossa potilas toimii normaalisti.

Mania kuvataan epänormaali ja kohonnut energian mielialan tai tunteiden. Toisaalta, hypomania on pienempi tila tai aste mania. Mania vaatii lääkitystä muodossa mielialantasaajien vaikka hypomania ei.

Kesto mania, hypomania tai masennus voi kestää viikkoja, kuukausia tai aikaa riippuen häiriön vakavuudesta.

Psykoosi esiintyy tyypin I kaksisuuntaisen potilaille aikana maaniset jaksot. Sama psykoosi tapahtuu kaksisuuntainen II potilailla aikana masennuksen vaiheessa.

Kaksisuuntainen I liittyy lähinnä mania. Sen sijaan, kaksisuuntainen II näkee masennustilan sijaan hypomania tilassa. Sekä masennustilan kaksisuuntaisen I ja tyypin II kaksisuuntainen voi johtaa itsemurhaan tai enemmän masentunut elämänkatsomus, koska potilas tuntee enemmän painetaan pidemmän aikaa.

Bipolar Voin lamauttaa ihmisen 's elämäntapaa. Sen sijaan ne, joilla on kaksisuuntainen II pystyvät toimimaan normaalisti.