Ero lapsivettä ja DischargeLapsivesi vs Discharge

Lapsivesi on kellertävä neste, joka ympäröi syntymättömän vauvan kohtuun. ? Tämä neste on yleensä sisältyvän lapsivesi varrella. Nesteen toimii pehmike sikiölle, koska se kehittyy ja kasvaa. ? Nestettä on hengittävät syntymättömän vauvan kuin se nielee ja vapauttaa sitä kautta virtsaan. Päästö on yleisesti tunnettu valkovuoto. ? Se tulee muodossa selkeä valkoisella ei-hyökkäävä neste, joka on yleensä osa naisen 's Kuukautiskierto.? Voi olla useita syitä valkovuoto.? Nämä ovat ei-infektiivinen, ei-sukupuolitautitartunta tai sukupuolitautitartuntaa.?? lapsivettä, toisaalta, tulokset läsnäolon sikiön kohtuun, joka luo lapsivesi sac, joka tuottaa sitä.

On tärkeää huomata, että lapsivesi vain silloin, kun nainen on raskaana. ? Tämä neste auttaa pehmentää liikkeitä vauva kohdussa, joka auttaa sen kehittyä ja kasvaa. Nesteen tunnetaan myös auttavat kehittämään keuhkojen aikana ensisijainen kehitysvaiheessa. ? Lapsivesi myös pitää vauvan lämpimänä, koska se ylläpitää tasaisen kohdussa. Valkovuoto on aina läsnä naisen 's järjestelmä.? Tämä voi kuitenkin vaikeutua, kun nainen tulee raskaaksi.? Keskimäärin se on normaalia, että nainen täyttää noin 2 grammaa kuolleita soluja ja noin 3 grammaa limaan päivittäin.

On olemassa kaksi tunnettua häiriöt, jotka voivat esiintyä lapsivesi. ? Ensimmäinen on lapsiveden niukkuus, mikä on puute tai riittämätön määrä nestettä kohdun auttamaan lapsen kehitykseen. ? Toinen on polyhydramnios, joka on vastakohta lapsiveden niukkuus, mikä tarkoittaa, että on liikaa nestettä varrella. ? Diagnoosista jommankumman, on tärkeää, että asianmukaista hoitoa on noudatettava raskauden aikana. ? Viitteitä poikkeavuuksia valkovuoto ovat yleensä raskaampia, paksumpi, ja pahanhajuinen vastuuvapauden. ? Joissakin tapauksissa päästö mukana veren ja kutiava ihottuma, joka usein myös polttaa. ? Yleisiä sairauksia, jotka voivat aiheuttaa nämä poikkeavuudet ovat sammas, unohdettu tamponit, bakteeri vaginosis, ja tippuri.Suurin ero lapsivesi ja valkovuoto on, että jälkimmäinen tapahtuu päivittäin. ? ? Tämä tarkoittaa, että jos koet tämän, se on osa normaalia. ? Kuitenkin, kun näet lapsivesi, se tarkoittaa, että vauva on noin syntymään tai että siellä saattaa olla ongelma raskauden.

Yhteenveto:
1. lapsivettä näkyy kellertävä värillinen neste, joka erittyy emättimen kautta, kun vastuuvapaus on yleensä kirkasta nestettä.
2. lapsivettä on läsnä vain silloin, kun nainen on raskaana, kun vastuuvapaus tapahtuu normaalisti, vaikka nainen on raskaana.
3. Ei voi olla kaksi suurta häiriöt lapsivesi, kun poikkeavuuksia valkovuoto voi johtua ulkoisen sairaudet tai infektiot.