Ero Lämpöhalvaus ja lämpöhalvauksenLämpöhalvaus Vs lämpöhalvauksen

Varsinkin lämpiminä vuodenaikoina kuin kesällä, olosuhteet kuten lämpöhalvaus ja lämpöhalvauksen ovat hyvin yleisiä syyllisiä. Ulkona matkustajat ja seikkailijoiden keskuudessa, olipa se on lämpöhalvaus tai lämpöhalvauksen, ainakin heidän pitäisi tietää, miten estää itseään, joilla on tällaisia. Mutta ennen kaikkea on tärkeää oppia eroja näiden kahden välillä.

Lämpöhalvauksen on usein prologi lämpöhalvaus. Se on miedompi ehto verrattuna jälkimmäiseen. Kun yksi tulee liian dehydratoidut varsinkaan silloin, kun hän tarttuu rasittavaa liikuntaa alle auringon lämpöä, niin on odotettavissa, että tämä henkilö on todennäköisesti kärsivät lämpöhalvauksen. Termistä itse, lämpöhalvauksen on todella henkilö loppuvat tai palanut kun laitos on julkaissut liikaa hikeä, mutta ei ole vielä tarpeeksi täydennystä muodossa nesteitä, korvaamiseksi niille nesteen hukan. Huomattavin merkkejä tai tilan oireita ovat seuraavat: on jano, pahoinvointia, tunne päänsärkyä tai vähän huimauksen, hikoilu paljon, ottaa joitakin lihaskouristuksia ja jäähdytys ihon.

Alkutoimissa joku, joka kokee sydämen uupumus on etsiä joitakin kansi. Varsinkin kun altistuu ihottuma auringon lämpöä, se on välitöntä toimintaa siirtää henkilön synkempi paikka; paljon parempi, jos on ilmastoitu huoneeseen. Kun uhri on paikallaan, se on ihanteellinen nostaa hänen jalkansa hieman ja soveltaa kylmää pakkaa kaulaan tai kainalon alueita. Jälkeenpäin he voivat tasaisesti kestää jonkin nesteitä välein 15 minuutin täydentymään menetettyjä nesteitä kehosta. Puoli kuppi on vain tarpeeksi.Kun kyseessä on lämpöhalvaus, keho voi enää käyttää normaaliin lämpötilaan sääntelynvalvontasuunnitelmaa koska se 's jo katkaistu. Hikoilu doesnt' t help ja doesnt 't tapahtua enää. Tuloksena on kuin elin on muuttunut erupting tulivuori (ylikuumeneminen). Koska tällaisten henkilö voi jopa olla pilkku, kun ne jätetään hoitamatta.

Joitakin yleisimpiä merkkejä tai oireita tämä ehto ovat seuraavat: kuumeinen (kuumeinen), henkilö on tullut ärtyisä, huuhdella iho, liian sekava, ja lopulta pyörtyminen. Uhri voi jopa olla nopea mutta heikko hengitys ja palkokasvit, jotka voivat johtaa kouristuksia. Jos nämä edellytykset pintaan, se on olennainen lääkäriin välittömästi.

1. Kuumenna sammuminen tapahtuu yleensä ennen lämpöhalvaus
2. Kuumenna uupumus on vähemmän vakava asia verrattuna lämpöhalvaus