Ero PTSD ja ASDPTSD vs ASD

Kaikki ihmiset maapallolla luotu yhtä jumalallisen Luojan. Kun kasvaa tai kun on syntynyt, lääkärit pystyvät diagnosoimaan sairauden. Mutta miten persoonallisuushäiriöt? Entä erityinen lasten kuten autistics ja ADHD-lapset? Miten on niin kutsuttu hullu? Entä persoonallisuushäiriöt?

Kaksi ehtoa, jotka eivät kuulu joukkoon kysymyksiä edellä ovat PTSD ja ASD. Olkaamme verrata näitä kahta psyyke.

PTSD, tai traumaperäisen stressihäiriö, on sairaus, joka on aiheuttanut trauma. Nämä traumat voivat olla väkivallan muoto, jotka vaihtelevat minuutista vuotta kuten; sotimaan, katastrofi tai väärinkäytöstä vuosia työnantajan. Vielä ei tiedetä, miksi jotkut ihmiset kehittää PTSD kun taas toiset eivät. Kahdeksasta kymmeneen prosenttia miehistä kehittää PTSD kun taas 18-20 prosenttia naisista kehittää sitä myös.

Oireita PTSD ovat: ahdistuneisuus, usein ärtyisyyttä, tai väkivaltaista käyttäytymistä. Myös tasainen vaikutus keskuudessa vakavasti traumatisoituneita henkilöitä. PTSD voidaan laukaista useita asioita, jotka anna heidän muistaa tapahtuman kuten; äänet, tuoksut, paikkoja, ihmisiä, ja paljon muuta. Oireet voivat tulla ja mennä päiviä, kuukausia tai jopa vuoden. Jotkut oireet nousta tai laskeutua vakavuudeltaan span aikaa. Ei ole parannuskeinoa PTSD, mutta sitä voidaan parantaa ajan mittaan perheen tuki, psykoterapia, ja tietyt lääkkeet, kuten masennuslääkkeet. Pitkittää hoito PTSD tuo lisää fysiologisia ongelmia paljon ihmisiä.

ASD, tai akuutti stressireaktio, on uusi diagnoosi, joka lisättiin vuoden 1994 aikana ihmisiä erottaa tämän ehdon PTSD. ASD on myös traumaan liittyvien ehto samanlainen PTSD. Itse asiassa, sen sanotaan olevan muunnelman PTSD, koska se on sama oireita, kuten; tasainen vaikutus, murehtimisellaan ja levoton, ja niin edelleen ja niin edelleen. Mutta mikä erottaa ASD PTSD on, että ASD oireet ovat välittömiä ja tapahtua hyvin lyhyen ajan kestävät 48 tuntia enintään 30 päivää. Jos henkilö, jolla ASD kokee mainitun oireita yli kuukauden, niin on selvää, että se ei ole ASD mutta PTSD. Se on paras ja merkittävin ero.Toinen merkittävä ero PTSD ja ASD on, että oireet ASD ovat enemmän dissosiaation. Dissosiaatiota määritellään olevan pois tietoisuuden, joka voi olla osittainen tai täydellinen. Dissosiatiivinen oireita ovat; muistinmenetys joka on tilapäinen, depersonalisaatio (jossa henkilö irrottaa itsensä tapahtumasta, joka on traumatizing), ja derealisaatio (henkilö irrottaa itsensä ympäristöstä hän asuu). Toisin kuin PTSD jossa oireet uusiutuvat, ASD, oireet ovat jatkuva ja dissosiatiivinen.

Diagnoosi ASD sisältää haastattelu ja arvio oireita, kuten pituus, jossa se on tapahtunut. ASD on hoitaa lääkkeillä, kuten masennuslääkkeillä. Psykoterapia käytetään myös. Asiantuntijoiden mukaan ASD voivat johtaa PTSD jos ei hoideta välittömästi. PTSD on vaikeampi hoitaa kuin ASD koska pidentämällä ehto tekee kokemusta enemmän unohtumaton potilaalle.

Yhteenveto:

1. PTSD on traumaattinen tila, joka on diagnosoitu potilailla, joiden yli kuukauden sen oireet taas ASD diagnosoidaan ne, jotka kokivat sen päivien ajan jopa vähemmän kuin kuukausi.
2. ASD oireet ovat dissosiatiivisia verrattuna PTSD.