Ero Boys and GirlsPojat vs. Girls

Yksi yleinen monimutkaisuutta, joka on ollut olemassa alkuajoista lähtien ihminen on seksuaalisuus. Ja monimutkaisempi osa on, että on olemassa 's ole yksi, vaan kaksi. Siellä' s miehen ja naisen tai yksinkertaisesti, poika ja tyttö, kun liittyvät ihmisiin. Vuosituhansien, stereotypiat perustettiin määrittelemään kunkin sukupuolen. Määritelmä osoittautuu monimutkainen samoin. Poika ja tyttö eroavat toisistaan ​​lähes kaikissa tapa-anatomisesti, fysiologisesti, psykologisesti ja suhteen kulttuuriin pysyvä.

Anatomisesti ja fysiologisesti, se 's ei raketti tiedettä tunnistaa poika tyttö. Ensisijainen erottavana tekijänä on sukuelinten tai sukuelimiin. Tämän saumattoman mukaisesti lisääntymis- roolit, poika on varustettu penis ja pari kivekset. duo vastaa tuotannossa ja levittämistä miehen sukusolujen kutsutaan siittiösolujen. tyttö, toisaalta on emättimen joka yhdistää kohtu ja munasarjat. munasarjat ajoittain tuottaa munasolun, emättimen toimii koulutusjakson siittiösolujen, ja kohdun talot sekä muna ja siittiösolujen kypsymiseen. Runsaat läsnä testosteronin poika 'kehon selittäisi tiheämpi hiukset kasvojen ja koko kehon ja muita maskuliininen ominaisuuksia, kuten alemman pitch ääni ja kevyempi , lihaksikas rakennettu. Tytöt ovat maitorauhaset ja tavallisesti on selvempi rasvakudokseen kuin poikien. Tällaiset ominaisuudet johtuvat korkeat estrogeenitaso niiden elin.

Erot monimutkaistuessa alalla psykologia. Tutkimukset osoittavat, että tytöillä on korkeampi emotionaalinen ja sosiaalinen osalta verrattuna pojille. Toisin sanoen, ne ovat yleensä empathic luonteeltaan. Lisäksi tytöt ovat parempia moniajoon, eli ne ovat luonnostaan ​​osaa käyttää molemmin puolin aivojen käsiteltäessä tietoja. Pojat puolestaan ​​ovat synnynnäisesti piirretty jännitystä ja toimintaa. He ovat taipuvaisia ​​asia-of-tosiasia tai monimutkaista viestintää ja sosiaalista vuorovaikutusta. Se kestää kauemmin niiden reagoida tunnepitoinen piristeiden, mikä vaikeuttaa heidän sopeutua nopeasti emotionaalisesti-vaativissa tilanteissa. Tällainen rajoitus voi myös vaikuttaa niiden oppimiskäyrä. Lisäksi nykyaikainen tutkimus osoittaa, että pojat ovat taipuvaisempia liikkuvaan toimintaan, ovat enemmän fyysistä kuin sanallinen, kuin olisi ryhmässä ja ovat suhteellisen peloton. Sen sijaan tyttöjen kehittää sanallinen ja ele kommunikaatiokykyä pikemmin, ovat parempia kuuntelu, ja ovat parempia käsillään.Kulttuurisesti puhuva, pojat ovat suosiossa yhteiskunnan vuosisatoja. Itse asiassa joissakin maissa on edelleen niin bias asti. Pojat katsottiin ylivoimainen laji. He saivat ottaa arvovaltainen tehtävissä töissä, osallistua politiikkaan, äänestää, on viimeinen sana perheen, hankkia ominaisuuksia, ja valita naisia. Tytöt olivat kaikkea muuta kuin valtuutettu tuolloin. He voinut 't tehdä mitä niiden vastine voisi. Ja niiden roolit rajoittuivat sisällä kotitalouden ja sängyssä. Nyky-yhteiskunnassa on kuitenkin tytöt kasvoi enemmän osallisia. Suurimmaksi osaksi ne nyt nauttia joukko oikeuksia ja mahdollisuuksia yhtä että poikien '.

Yhteenveto

Ensisijainen erotteleva tekijä välillä poika ja tyttö on lisääntymis- meikkiä.

Runsaasti testosteroni pojilla aiheuttaa tiheämpää hiukset koko kehon, matalampi ääni, ja kiinteys lihasmassaa. Estrogeeni tytöillä myötävaikuttaa läsnäolon rintarauhasiin ja voimakkaampia rasvakudoksiin.

Tytöt ovat enemmän emotionaalisesti reagoiva kuin pojilla. Ne ovat myös parempia sanallinen ja ele viestintä, kuuntelu ja moniajoon. Pojat, toisaalta, ovat taipuvaisia ​​liikkuvuus, toiminta, ja sosiaalisten ryhmien.