Ero Dope ja WeedDope vs Weed

Sekä rikkakasvien ja doping ovat sanoja, joita käytetään viittaamaan huume marihuana. Käyttö nämä sanat joskus riippuu ihmisiä, jotka käyttävät niitä ja 'merkittävä ero' kahden toisinaan unohdettu.

Jos sana 'rikkakasvien' katseli sanakirjassa, se tarkoittaa yleensä tarpeettomat kasvi, joka pidetään riesa. Sanaa käytetään myös viittaamaan kasvin kannabiksen tai paremmin tunnettu maailmalla marihuana. Marihuana pidetään yleisin laiton psyykenlääkkeet, jota käytetään maailmanlaajuisesti.

'Dope' Toisaalta, on slangi jota käytetään usein viittaamaan marihuanan (ja ruoho), mutta liittyy myös muiden huumeiden, kuten heroiinin. Vaikka niiden saattaa olla eroja, miten nämä kaksi sanaa käytetään, ne läheisesti liittyvät, kun se tulee lääkkeitä, jotka aiheuttavat psykoaktiivisia vaikutuksia yleensä.

Tupakointi rikkakasvien voi olla haitallisia vaikutuksia elimistössä, ja paitsi että se voi myös aiheuttaa riippuvuutta. On olemassa paljon ihmisiä, jotka tupakoi ruohoa jokapäiväistä, ja jotkut ihmiset uskovat, että se auttaa heitä rentoutumaan ja unohtaa stressi että he kokevat jokapäiväistä. Vaikka on totta, että on psykoaktiivisia vaikutuksia marihuanan voi laukaista tunteen 'autuus', se saattaa myös aiheuttaa muutoksia käyttäytymisessä, jos suuria annoksia otetaan.

Dope, jota joskus kutsutaan heroiinin, on yksi niin kutsutun 'laillisesti ohjataan lääkkeitä', joita käytetään yleisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä lääke on myös pidettävä kipulääkettä ja ahdistuneisuutta huumeiden. Siinä on myös samanlaisia ​​vaikutuksia marihuanaa, koska käyttäjä myös kokee 'euforia' tunne, kun käytät sitä.

Ihmiset, jotka käyttävät ruohon (marihuanan) säännöllisesti ovat alttiita ongelmia aivojen ominaisuuksia, kuten muisti, oppiminen, ja sopeutumista. Heidän tunnetta käsitys on myös vääristynyt johtuen vaikutuksista huumeiden, ja osoittaa epätavallinen käyttäytyminen on hyvin yleistä ihmisten keskuudessa vaikutusten alaisena huumetta. Jos tämä lääke otetaan nuorena (teini), se voi aiheuttaa menetyksen motivaatio opin asioita ja saattavat vaikuttaa niiden kasvua ja kehitystä.Käyttämällä pölvästi (heroiini) säännöllisesti voi myös aiheuttaa haittavaikutuksia kehoon. Väärinkäyttää tämä lääke voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia (hengenahdistus), uneliaisuus, sekavuus, ja joskus delirium. Se voi myös alentaa sykettä ja antaa sinulle heikko pulssi. On tapauksia, joissa tämä lääke aiheuttaa allergisia reaktioita sen käyttäjälle ja aiheuttaa vakavia kutina ja ihottuma.

Kun vaikutukset sekä rikkakasvien ja pölvästi (huumausainerikoksia) jättää ruumiin, henkilö tuntee halu 'käyttää sitä jälleen', joka on riippuvuuden muoto tai riippuvuutta huumeiden. Koska ne molemmat vaikuttavat aivojen osa, joka ohjaa tunteita, nautinnot, ja tuntemukset, niiden käyttö on usein keskusteltu asiantuntijat sekä hyödyllistä haitallista kehon. Vaikka on totta, että rikkakasvien ja pölvästi ovat 'edut', jos sitä käytetään oikein ja asianmukaista annokset, suurin osa ihmisistä, jotka käyttävät niitä ovat ne, jotka etsivät 'lyhyen aikavälin' helpotusta heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Väärinkäyttö psykoaktiivisten lääkkeiden johtaa usein dire tuloksia, ja säännöllinen käyttö voi johtaa huumeriippuvuuteen. Consulting lääketieteen asiantuntija ennen käyttöä saattaa auttaa ymmärtämään näiden lääkkeiden tehot kehoon.

Yhteenveto:

1. 'Weed' on yleisnimitys toivottuja kasveja, joita pidetään riesa. Pölvästi, toisaalta, on slangi käytetään usein viittaamaan psykoaktiivisia lääkkeitä.
2. Sana 'rikkakasvien' käytetään myös viittaamaan marihuana. Dope on myös sana, jota käytetään marihuanan mutta on joskus käytetty viitata huumeiden heroiinin.
3. Marihuana on laiton huume, kun taas heroiinia on lakisääteisesti valvotun huume yleisesti käytetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa.