Ero Ahdistus ja hermostuneisuusAhdistuneisuus Vs Hermostuneisuus

Ahdistus ja hermostuneisuus eivät ole vain sanoja käytetään keskenään. Pelko ja huoli usein saada tagged pitkin mitä tahansa psyykkistä tai fyysistä levottomuutta kokema yksittäinen.

Ahdistus on johdettu sanasta 'Angst', joka tarkoittaa kipua tai ahdistusta. On enemmän connoted suurempaan levottomaksi verrattuna hermostuneisuus. Tämä on juuri se syy, miksi ihmiset ovat tulleet kehittämään monia ahdistuneisuushäiriöt eikä hermostuneisuus häiriöt. Vaikka lievin muoto ahdistusta voi olla myönteisiä vaikutuksia yhteen 'elämään, sitä voimakkaampi muodot voivat olla vakavia ja heikentävä, puhumattakaan, pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia kuten kunnon yleistynyt ahdistuneisuushäiriö. Tässä suhteessa ahdistus voi kestää useita päivinä kun taas jotkut voivat olla aina kuukauden tai vuoden.

Ahdistusta, on olemassa vaara, että ei katsota olevan enemmän kuin mitä se todellisuudessa on (todellisuudessa). Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ahdistusta, jolloin uhkana on usein nähty olevan irrationaalinen tai kohtuutonta.

Hermostuneisuus on substantiivi muoto on hermostunut (tunne tulla erittäin tai luonnottoman innoissaan). Se pidetään yleisesti luonnollisempi vastaus stressaavissa tilanteissa. Se on myös kuvattu miedompi kuin ahdistus, koska se häviää nopeammin verrattuna muihin ahdistuksen erityisesti vakava niitä. Heti kun henkilö on sopeutunut tilanteeseen ja sai tuntumaa stressiä käsillä, hän voi välittömästi ratkaista sen eikä sitä enää tulla hermostunut.Mitä tulee oireita, useimmat kärsivät ahdistus päätyvät jonka heikommasta koulussa tai työssä. Ne todennäköisesti epäonnistuvat suhteita ja yrittää eristää itseään. Koska he kokevat kohtuuton pelko, vaikka on sijoitettu lähelle muita ihmisiä (kuten sosiaalinen fobia). He myös yrittää paeta tai välttää sosiaalisia tapahtumia (tapaamisia). Usein ihmiset, jotka ovat ahdistuneita paitsi kokea psyykkisiä oireita vaan myös fyysisiä oireita, kuten vapinaa, liiallinen hikoilu, pahoinvointiin ja jopa kipua.

Oireiden hermostuneisuus, vaikka vielä järkyttävää, ovat enimmäkseen luonteeltaan tilapäisiä. Nämä oireet kestävät lyhyemmän aikaa (muutamassa minuutissa) toisin kuin nähdään korkeampiluokkaisiin ahdistusta. Joitakin yleisimpiä ovat suun kuivuminen, tilapäinen sekavuus, vaikeuksia muisti muistuttaa, fidgeting ja alustava sydämen sykkeen nousu.

1. Oireita hermostuneisuus yleensä kestää lyhyemmän aikaa vain toisin kuin ahdistusta.