Ero Panic Attack ja Heart AttackPanic Attack vs Heart Attack

Paniikkikohtauksia ja sydänkohtaukset ovat kaksi eri maallikolle 'ehdoilla kaksi eri sairauksia ja oireita. Nopeasti erottaa toisistaan, sydänkohtaus on häiriö sydämen samalla paniikkikohtaus on vain oire toisen ehdon.

Sydänkohtaus tunnetaan myös sydäninfarkti. Se tapahtuu, kun lihas sydänlihakseen kuolee riittämättömän virtauksen runsaasti verta sisältävä happea, jota tarvitaan sydämen toiminnan. Koska sydän pumppaa verta, kun sen mekanismi pysäyttää, välitön kuolema voi tapahtua. Mutta ennen sitä, oireet ilmaantuvat kuten vaikea rintakipu, joka voi säteillä leukaan tai vasempaan käsivarteen. Se voi myös levitä niskassa asti takaisin. Usein se voi myös ilmentyy ruoansulatushäiriöt tai vatsakipuja. Mutta totuus on, ehkä jo olla sydänkohtaus. Sydänkohtaus ei oire vaan pikemminkin sairaus.

Paniikkikohtaus, toisaalta, on saatu aikaan eri asioita liittyivät lähinnä häiriöitä aivojen. Siihen liittyy psykiatrian ja psykologian selittää paniikkikohtaus. Lisäksi paniikkikohtaukset ovat kunnossa, jossa henkilö tuntuu he 'uudelleen kokevat lähestyvästä kurituksesta tai tuntuu he' uudelleen at kuolemaisillaan. Jotkut raportoivat tunteet sydänkohtaus. Jotkut mennä ensiapuun, mutta kun sairaanhoitajien ja lääkäreiden tarkistaa, ne ovat normaaleja. Vuonna paniikkikohtauksia, potilas tuntuu siellä on jotain vikaa. Ne ovat ottaa sydämentykytys; he huimausta ja pahoinvointia. Kun paniikkikohtaukset esiintyä, aina se on jo kutsutaan paniikkia oireyhtymä.

Sydänkohtaus käsitellään eri yhdistelmiä huumeita. On verenpainelääkkeet alentaa verenpainetta potilaalle. On verenohennuslääkkeitä, jotka estävät hyytymien. Myös anti-kolesteroli lääkkeitä, jotka vähentävät huonoja rasvoja, jotka ovat liikkeellä potilaan 's järjestelmä. Paniikkikohtaukset, on olemassa vain muutamia lääkkeitä pitää potilaan rauhallisena. Nämä lääkkeet vähentävät ahdistusta henkilö kokee. Potilaan on tämä on myös opettanut syvä hengitys ja rentoutumista tekniikoita, koska tämä voi suuresti auttaa aina Oiretapaukset kokenut.Sydäninfarkti aiheuttaa paljon tekijöitä, kuten liikunnan puute, tupakointi, liikalihavuus, korkea kolesteroli, korkea ja hallitsematon verenpaine. Paniikkikohtauksia aiheutuu pitkäaikainen ahdistuneisuus, perinnöllisyys, ihmiset, joilla on mitraaliläpän esiinluiskahduksia, ja jotkut lääkkeet. Sydäninfarkti on kohtalokasta, mutta paniikkikohtaukset eivät ole.

Yhteenveto:

1. Sydänkohtaus tunnetaan myös sydäninfarktin aikana paniikkikohtaus ei ole lääketieteellinen termi.
2. Sydänkohtaus on hengenvaarallinen tila, kun paniikkikohtaus on oire, joka ei ole kohtalokasta.
3. Sydänkohtaus käsitellään paljon erilaisia ​​huumeita paniikkikohtaus on hoidettu anti-ahdistus lääkitys.