Ero Ultraääni ja sonogramUltraääni vs sonogram

Yksi ongelmista, että ihmiset lääketieteellinen yhteisö on, kun kaksi termejä, kuten ultraääni ja sonogram, säätyvät potilailla, jotka tarvitsevat tällaisia ​​testejä. Esimerkiksi raskaana oleville naisille, jotka haluavat määrittää niiden vauva 'sukupuoli, saattaa hämmentyä siitä, onko se on sonogram tai ultraääni, joka on tarpeen. Voit auttaa ulos, tässä lyhyesti tarkastella eroa näiden kahden välillä.

Yleensä ultraääni on syklinen äänenpaine joka esiintyy taajuudella paljon suurempi kuin rajoja sille, mitä ihmiset voivat kuulla. Kuten ehkä jo tietää, yksi monista sovelluksista ultraääni on sonography '', joka on prosessi tuottaa kuvia sikiö äidin 'kohdusta. Joten jos wantto nähdä, miten vauva näyttää sisällä kohtu, sonogram on tarvitaan, ja tämä on sovellus ultraääni.

Jos ultraääni on taajuus yllä mitä ihmiset kuulevat, sonogram on oikeastaan ​​kuvantamisen tekniikkaa, joka käyttää ultraääntä. Periaatteessa kuvan luotu sonogram tulokset ovat seurausta ultraääni '', niin on oikeastaan ​​tuote muut.

Mitkä ovat muita sovelluksia sonography tai sonogram testit? Tämä sovellus ultraääni tekniikkaa voidaan ottaa, ei vain kuvia sikiö sisällä äidin 'kohdusta, mutta myös kuvia kudosten ja sisäelinten.

Lisäksi gynekologian, muut lääketieteessä ovat seuranneet polkua ottanut soveltamalla ultraääni tekniikkaa. Tämän seurauksena sonogram testejä käytetään myös kardiologian, verisuonten lääketiede, silmätaudit, radiologia, ja jopa psykiatrian. Hyvä uutinen on, että joko ultraääni tai sonogram on ei-invasiivisia menettely, joka ei aiheuta kohtuutonta haittaa äidille tai vauvalle.Yhteenveto:

1. Ultraääni on syklinen äänenpaine joka esiintyy korkeammalla taajuudella kuin mitä ihmiset voivat kuulla, vaikka sonogram on kuvankäsittelyä ultraäänellä tekniikkaa.

2. Ultraääni on yleinen tekniikka, vaikka sonogram on tarkempi sovellus käyttää gynekologia ja muilla lääketieteen.