Ero VT ja SVTVT vs SVT

Sydämen rytmihäiriöt ovat yksi vaarallisimmista asioista, jotka voivat tapahtua henkilö, jolla on ja ei ole ollut sydänsairaus. Tämä tapahtuu yleensä potilailla, joilla on sydänsairaus, kuten ne, joilla oli sydänkohtaus, aivohalvaus, tai verenpainetauti.

'VT' ja 'SVT' seistä 'kammiotakykardia' ja 'supraventrikulaarinen takykardia.' 'Takykardia' tarkoittaa pulssi yli 100 lyöntiä minuutissa. 'Kammioperäiset' tarkoittaa kammiot sydämen ovat niitä sopimuksen. Kun näin tapahtuu, tämä on kaikkein vaarallisin sydämen rytmihäiriöiden, sillä se voi aiheuttaa sydänkohtauksen.

VT ja SVT voidaan arvioida EKG tai ekokardiografia. Tällä laitteella, solmut liitetään eri alueilla rinnassa ja sitten kuvaaja ollaan vapautuu. Medical työntekijät voivat myös käyttää sydämen monitorit, jotta ne voivat seurata sydämen kuvioita jatkuvasti. Tällä, lääkärit ja sairaanhoitajat voivat nähdä heti sydämen kuvioita näytöllä.

Useita eroja voidaan erottaa välillä VT ja SVT joka edellyttää perehtyneisyys välillä eroja näiden kahden rytmihäiriöitä sekä asianmukaiset hoitoja. Vuonna SVT, AV-solmu lääkkeet toimisi normalisoida rytmihäiriöitä. Kuitenkin VT, se voitti 't työn koska se pahentaa potilaan.

Useat tekijät käydään ilmaantuvuuden VT kuten Luoteis-akselilla, kompleksit, jotka ovat erittäin laaja poikkeama, P-aaltoja, ja QRS-kompleksin, joka on eri hinnat. Myös fuusiota lyöntiä jotka tuottavat hybridikomplekseja. Capture lyöntiä näkyvät samoin. Brugada merkki ja Josephson 's merkki tekee myös VT todennäköisempi. Useat tekijät johtaa myös VT kuten ikä yli 35 vuotta vanha, iskemia, aiemmin sydänkohtaus, CHF, laajentuminen sydämen, ja lopuksi , suvussa instant sydänkuoleman.Vuonna SVT, jos on lyhyt PR lyhyemmän kuin 120 millisekuntia, QRS-kompleksin jotka ovat laajoja ja delta aalto, niin tämä voi olla SVT rytmihäiriöitä. Potilas voi myös kehittyä SVT jos hän oli puuskittaista takykardia.

Jos henkilö kokee voimakas sydämentykytys, jotka ovat yli 100 lyöntiä minuutissa, hänen pitäisi jo mennä lähimpään sairaalaan, koska tämä voi johtaa VT tai SVT. Kuten me kaikki tiedämme, ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito. Ja kun puhumme sydämen, se on yksi tärkeimmistä elimistä, että meidän pitäisi keskittyä.

Yhteenveto:

1. 'VT' tarkoittaa 'kammiotakykardia' taas 'SVT' tarkoittaa 'supraventrikulaarinen takykardia.'
2. SVT, AV-solmu lääkkeet toimisi normalisoida rytmihäiriöitä. Kuitenkin VT, se voitti 't työn koska se pahentaa potilaan.