Ero Lapsivesitutkimus ja CVSLapsivesipunktio vs CVS

Kun maailma laaja innovatiivisia testauksen synnytystä tentit määrittää sikiön kehitykselle ovat varsin runsas. ? Kaksi yleisimpiä menetelmiä tarkistaa kehityksen lapsivesi- ja CVS tai virallisesti kutsutaan Korionvillusbiopsia. ? Molemmat? testit ovat määrittää kromosomaalinen kehitystä sikiö. ? Lapsivesipunktioiden toimii poimiseksi amnion tai lapsivesi sac nesteitä, jotka tarkistetaan ja tarkistetaan. ? CVS puolestaan ​​toimii keräämällä nesteitä istukkagonadotropiinipopu- villus tai istukkakudos sisällä kohdussa. ? Testien eri samoin. ? Ensinnäkin, CVS voidaan toteuttaa kahdella tavalla. ? Yksi olisi kohdunkaulan kautta, ja tunnetaan transservikaalinen, ja toinen menetelmä on vatsan läpi, ja tunnetaan transabdominaalinen. ? Lapsivesipunktioiden tehdään vain kautta transabdominaalinen prosessi. ? CVS menettely on sekä turvallinen, vaikka kohdunkaula prosessi on todettu olevan joitakin hintoja keskenmenon.

Prosessia molemmissa testeissä poikkeaa myös toisistaan. ? CVS prosessi edellyttää, että potilasta myönsi potilaiden sairaalassa vähintään 24 tuntia. ? Molemmat tutkimukset vaativat täysi virtsarakko kerätä täysin tarpeeksi nesteitä kyseisten alueiden. ? Kuitenkin ylimääräinen vaihe on otettava kanssa amniocentesis. Tämä testi on pohjimmiltaan veriryhmä ja RH tekijä testaukseen. ? Jos potilas voi? antavat tulokset Rh negatiivinen rating, sitten lääkitys nimeltään Rhogam on annettava potilaalle. ? Syyt siihen, miksi testit suoritetaan myös vaihdella. ? Sillä amniocentesis, se suoritetaan havaitsemaan kromosomi ongelmia, kuten anencephaly, Downin oireyhtymä, spin bifida ja Rh yhteensopimattomuus. ? CVS, toisaalta, suoritetaan yleensä tarkistaa DNA, kromosomien ja kemiallinen markkereita sikiölle.Ajanjakso testien poikkeaa myös toisistaan. ? CVS voidaan suorittaa noin 10-12 viikko sen jälkeen, kun viimeinen kuukautiskierto on nainen. ? Samaan aikaan amniocentesis on enemmän täydellinen käydään noin 16-20 viikkoa raskauden. ? Kun se tulee diagnosoinnissa joitakin sairauksia, CVS on myös rajoituksensa. ? ? Ensinnäkin se ei pysty määrittämään hermostoputken vikoja kuten selkärankahalkion koska amniocentesis pääsee testaamaan sikiön kun se on jo pitemmälle. ? Lopuksi riskit ottaen CVS on hieman suurempi verrattuna amniocentesis. ? On ollut tapauksia, joissa äiti kohdanneet verenvuoto, infektiot, keskenmeno ja repeäminen kalvot.

Yhteenveto:
1. CVS tunnetaan testit, kerätä nesteitä istukkakudos jota kutsutaan suonikalvon villus kun amniocentesis on kerätty lapsivesi pusseja.
2. lapsivesitutkimus tehdään ainoastaan ​​vatsanpeitteiden läpi, kun taas CVS voi tapahtua molempiin suuntiin, kohdunkaulan kautta ja vatsa.
3. lapsivesitutkimus vaatii verikokeita Rh yhteensopivuus kun CVS ei.