Ero Scratch ja kutinaaScratch vs Itch

Vaikka kutina on laajalle levinnyt ihmisen taakka, tutkijat silti voi 't täysin tukevat todisteet alkuperästä kutinaa tai tarkkaa mekanismia, jossa henkilö kokee kutinaa ja miksi raapiminen voi tarjota nopean helpotusta kutinaa. Mitä suurin osa ihmisistä tietää, että useat kemikaalit, joita tuotetaan ihmiskehon voi aiheuttaa kutiava tunne. kaikkein signficant kemikaali histamiini. Yleisö on myös tietoinen siitä, että vaikka kipu ja kutina tuntemuksia tapahtuvat osallistuu useita hermosyiden, niillä tulisi olla verkot joukossa. kutina tunne on varoitus, jotka voivat osoittaa lähestyvää rajaton valikoima ongelmien yksinkertaisesta ja vakava sairaus. Jos henkilöllä on armoton kutina, hänen on välittömästi ryhdyttävä toimiin sitä.

Alkaen tyhjästä, kutinaa voi olla rajoitettu tai yleistynyt yhteen tai useampaan tietyille alueille. Jos kutina episodi on lokalisoitu ja mukana tulee ihottuma, niin ensisijainen syyllinen tutkia on useita tiettyjä sairauksia. Yhteinen hyönteisten, erityisesti puree lähtöisin hyttynen, yleisesti tarvitsevat steroidi kerma tai kylmää pakkaa lievittää kutinaa. Raapimista alue tekee kunto huonompi. Se laukaisee elimistön kohottaa kutiava tunne aiheuttaa tarvetta naarmuuntumista myös lisätä. Hämähäkki puree voi olla alkuperä haavauma ja rakkuloita lisäksi kutinaa ja ehkä ajankohtainen antibiootti. Aiheuttamien infektioiden sieni- tartuntoja voi varmasti aiheuttaa kutiava ihottuma. Tämä ihottuma voi esiintyä lämmin, kostea, ja tumma kehon alueilla, kuten kainaloihin, jalat, tai nivusissa. Lievittää kutinaa raaputtamalla tulee altistaa näille alueille on iho rikkoutuu ja saattaa aiheuttaa edelleen infektio esiintyy kehoon. Over-the-counter lääkkeitä, kuten fungisidinen voiteet, jauheet ja voiteet ovat ensisijainen hoito vaikka pysyviä taudit voivat vaatia suun lääkemääräysten.

Ihon allergiat voivat olla blistery ja punertava ominaisuus, että tiettyinä aikoina on voimakas kutiava tunne takia yhteyttä ihottumaa tai suora altistuminen allergeenille. Usein syyllisiä ovat Raskasmetallipitoisuuksien koruja, shampoot, nestemäisiä pesuaineita, myrkkymurattia, ja myrkkyä muratti. Kutinaa ei saa vapaudu raaputtamalla varten yliherkkyysreaktioita kehon. Ehto edellyttää osallistumista steroidivoiteet. Useat tutkimukset osoittavat, miten naarmu voi lievittää kutinaa. On erittäin tärkeää ymmärtää mekanismi helpotus aikana kutiava episodi joten yleisö voi kehittää tehokkaampia hallintamenetelmiä sitä. Havaittiin, että osa aivoista liittyy tunnereaktio tulee radikaalisti vähentynyt aikana naarmuuntumista episodi. Siksi naarmuuntumista sanotaan olevan miellyttävä. Ehkä raapiminen kohdealue saattaisi hillitä emotionaalinen ainesosien kutinaa ja tuottaa helpotusta. Vähentynyt aivojen toimintaa tapahtuu etummaisessa osassa aivokuori. Kanssa tai ilman ihottumaa, kutinaa, joka on levinnyt koko kehoon voi ajoittain ilmoittaa monimutkaisempi sairaus.

Yhteenveto:

1. Vaikka kutina on laajalle levinnyt ihmisen taakka, tutkijat silti voi 't täysin tukevat todisteet alkuperästä kutinaa tai tarkkaa mekanismia, jossa henkilö kokee kutinaa ja miksi raapiminen voi tarjota nopean helpotusta kutinaa.2. kutinaa on varoitusmerkki, jotka voivat osoittaa lähestyvää rajaton valikoima ongelmien yksinkertaisesta ja vakava sairaus.

3. Alku tyhjästä, kutinaa voidaan rajoittaa tai yleistää yhden tai useamman erityisen alueita.

4. raapiminen alue tekee kunto huonompi. Se laukaisee elimistön kohottaa kutiava tunne aiheuttaa tarvetta raapiminen myös lisätä.

5. helpottamassa kutinaa raaputtamalla tulee altistaa näille alueille on iho rikkoutuu ja saattaa aiheuttaa edelleen infektio esiintyy kehoon.