Ero Lapsivesitutkimus ja krooninen Kasa NäytteenottoLapsivesitutkimus vs Krooninen Kasa Näytteenotto

Raskaus on huolestuttava aika odottaville äideille. Nykypäivän 's lääketieteellisesti parannettu maailmaa, eri testit ovat saatavilla havaita mitään ongelmia kasvava sikiö. Raskauden aikana odottava äiti kokee useita eri verikokeita. Vaikka verikokeet voi tarjota erinomaisen yleiskuvan jokin sairaus, ne ovat ole ratkaisevia niiden diagnosointi. jotta lääketieteellinen ryhmä arvioimaan hyvinvoinnin sikiö eräitä keskeisiä testit voidaan joutua suoritettava.

Krooninen Kasa Näytteenotto on testi, joka voidaan suorittaa alkuvaiheessa raskauden. On tärkeää mahdollisten poikkeavuuksien havaitsemiseksi ensimmäisen kolmanneksen aikana; jos havaitaan riittävän ajoissa, vanhemmat ja lääketieteellinen joukkue voi päättää, mikä on paras toiminta on. Krooninen Kasa Näytteenotto, tai CVS testi lyhyitä, on yksinkertainen testi, joka suoritetaan suoraan kohdussa; pitkä ohut neula huolellisesti työnnetään istukan, poistamalla pieni pala testaukseen. Kudos istukasta testataan sitten laboratoriossa tahansa sikiön kromosomipoikkeavuuksien. Siellä kuten missä tahansa lääketieteellinen toimenpide, on potentiaalinen riski suoritettaessa CVS testin. Mahdollisuus keskenmeno on hieman lisääntynyt sen jälkeen, kun testi on suoritettu.

Lapsivesitutkimus on melko samanlainen testi CVS testi. Yksi merkittävä ero näiden kahden välillä on ajassa. Vaikka CVS koe suoritetaan ensimmäisellä kolmanneksella tiineyden, amniocentesis ei suoriteta vasta paljon myöhemmin raskauden 15. tai 16. raskausviikon on ihanteellinen aika lääketieteen menettely tapahtuu. Testi koostuu suuresta ohut neula ohjataan osaksi lapsivesi säkki, neula käytetään sitten vetämään pieni näyte lapsivesi. Neste on sitten tutkitaan laboratoriossa geneettistä poikkeavuuksia. Aivan kuten CVS, on suurempi mahdollisuus keskenmeno jos olet testin.Molemmat testit ovat yleensä tarjotaan naisille, jotka ovat iältään yli kolmekymmentäviisi. Naisilla raskauksissa edellä tässä iässä luokitellaan suuren riskin, jossa suurempi mahdollisuus geneettinen sairaus. Geneettinen ja poikkeavuus testit yleisesti tarjoa kaikille äideille liittyy suuri riski, mutta koska suuri riski keskenmenon, etteivät kaikki naiset sitoutuvat tähän menettelyyn.
Yhteenveto

1. Lapsivesitutkimus ja krooninen Kasa Näytteenotto ovat testit, jotka havaitsevat poikkeavuuksia sikiön kehitykselle.
2. Krooninen Kasa Näytteenotto on sisäinen testi, joka suoritetaan ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana.
3. Lapsivesitutkimus on geneettinen testi, joka alkaa aikana 15 tai 16. raskausviikon
4. Molemmat testit aiheuttavat työntämällä pitkä neulalla istukan.
5. Sekä kokeet kuljettaa keskenmenon riskiä.
6. Lapsivesitutkimus ja krooninen Kasa Näytteenotto ovat geneettisiä poikkeavuuksia testejä, jotka tarjotaan ensisijaisesti naisia, jotka ovat yli 35-.
7. Viime kädessä se on naiset 'päätös mitä tehdä seuraavat testitulokset.