Ero PMS ja raskauden oireitaPMS vs Raskaus Oireet

Kun nainen tulee hedelmällisessä iässä, paljon muutoksia tapahtuu hänen elin. ? Murrosikä on, kun yksi elämän 'merkittävimmät elämä muuttuu tapahtumia.? Tämä on aika, kun nainen kokee hänen ensimmäinen vuotoon ja kaikki haitat, jotka tulevat sen kanssa.

Kaikki naiset kärsivät epämukavuutta ja kuukautisia edeltäviä oireita, yleisimmin tunnettu PMS. ? Se on yhdistelmä fyysistä, psyykkistä ja emotionaalisia oireita, jotka näkyvät kymmenen päivää ennen alkua naisen 's kuukautiset ja yleensä häviää juuri ennen tai alkamisen jälkeen hänen kuukautisvuotoa.

Useimmat naiset vain aiheutua pientä epämukavuutta, kun taas toiset voivat kärsiä kipua ja muita oireita liittyy siihen. ? Jotkut saattavat jopa ajatella, että he ovat kokeneet raskauden oireita, koska yhtäläisyyksiä näiden kahden välillä.

Tämä johtuu muutoksista hormonitasapainoon naisen aikana hänen kuukautiset ja raskauden aikana. ? Näinä aikoina naisia ​​levottomaksi, väsynyt, pahoinvointia, ja tulee erittäin emotionaalinen. ? Fyysisiä muutoksia tapahtuu myös ja rinnat turpoavat ja tarjous.

Nämä oireet häviävät, kun kuukautiset, ja jos se jatkuu sen jälkeen niin se on varmaa, että hän on raskaana. ? Joskus, kun nainen tulee raskaaksi, hän kokee lievää verenvuotoa ja voisi ajatella, että hän on ottaa hänen ajan, mutta se on todella istutus verenvuoto. ? Tämä on kun alkio kiinnittyy kohdun seinämään muutaman päivän kuluttua hedelmöityksestä.Toinen merkki raskaudesta on tummuminen areolas ja aamupahoinvointi. ? Vaikka PMS naisen myös tuntea pahoinvointia ja joskus jopa elintarvikkeiden cravings, nämä tunteet ovat lievempiä kuin silloin, kun hän on raskaana. ? Kivut ja krampit ovat myös hyvin yleisiä oireita PMS ja raskauden.

PMS voidaan lievittää kuntoiluun ja syödä oikein. ? Hormonaaliset väliintuloa käyttämällä selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjät voivat myös auttaa poistamaan PMS-oireita. ? Ennen tätä lääkitystä, se on parasta varmistaa, että oireet, että nainen tuntee eivät raskauden oireita.

Vaikka PMS oireet yleensä häviävät hänen kuukautisvuotoa pysähtyy, jotkut raskauden oireet voivat kestää ennen kuin vauva on syntynyt. ? Koska oireita PMS ja raskauden ovat samankaltaisia, on parasta pitäytyä luonnollisia ja terveellisiä tapoja lieventää niitä varmistaa, että jos koskaan nainen on todella raskaana, vauva ei haittaa millään pois.

Yhteenveto:
1. Raskaana olevan naisen voi esiintyä verenvuotoa, mutta toisin kuin PMS, se on vain vähäinen virtaus ja pysähtyy sen jälkeen päivä tai kaksi.
2. Turvonneet rinnat, kipuja ja kouristuksia PMS häviävät naisen 's kuukautiset mutta jatkaa tuntuvat nainen, joka on raskaana.
3. Väsymys ja pahoinvointia raskaana olevilla naisilla on kokenut jopa vauvan 's toimitus mutta heti häviävät nainen' s kuukautiset.