Ero COPD ja KeuhkolaajentumaCOPD vs Keuhkolaajentuma

Lung ongelmat ovat merkittävä huolenaihe miehillä ja tupakoitsijoiden paitsi Aasian maissa mutta myös ympäri maailmaa. Tämä johtuu lähinnä ympäristötekijöistä ja elämäntapa. Miehet ovat aina niitä, jotka saavat keuhko-ongelmia, koska ne ovat niitä, jotka ovat tupakointi raskaasti. He tupakoivat nuorena kunnes ne vanhenevat; joten älä kysy miksi miehet aina supistuvan keuhkosairauksiin.

Kaksi yleisintä keuhkosairaudet lisäksi keuhkosyöpä ja tuberkuloosin ovat COPD ja keuhkolaajentuma. Tarkastellaan eroja molempien tautien.

COPD, tai keuhkoahtaumataudin, on ryhmä keuhkosairauksia. COPD koostuu keuhkolaajentuma ja krooninen keuhkoputkentulehdus. Emfyseema, toisaalta, on yksi keuhkosairaus. Joten molemmat sairaudet ovat erilaisia ​​tässä vaiheessa.

Emfyseema, tai yleisesti tunnettu vaaleanpunainen puffers lääketieteen ammattilaisten keskuudessa, on keuhkosairaus, jossa keuhkojen kudoksiin kutsutaan keuhkorakkuloihin tuhotaan; Näin on lyhyys hengityksen. Emfyseemassa, koska keuhkojen kudokset tuhoutuvat, hiilidioksidia säilytetään keuhkoihin. Siten henkilö on ottaa kova aika karkottaa hiilidioksidia. Niitä kutsutaan vaaleanpunainen puffers koska säilytti hiilidioksidin kehossa.

COPD on diagnosoitu ihmisille, jotka joutuvat joko keuhkolaajentuma tai krooninen keuhkoputkitulehdus, tai se voi jopa olla molempia. Tärkein syy COPD on tupakointi. Keuhkolaajentuma ja krooninen keuhkoputkentulehdus on myös aiheuttanut tupakointi. Krooninen keuhkoputkentulehdus alle keuhkoahtaumatauti on toinen keuhkosairaus. Tämä keuhkosairaus on yleisesti tunnettu sininen bloaters keskuudessa hengityselinten terapeutit, respirologists, ja muita terveydenhuollon ammattilaisia. Se on keuhkosairaus, jossa on krooninen tulehdus keuhkoputkien. On myös yskä, jossa ysköksen yhtäjaksoisesti kaksi vuotta esiintyvät kahdesti vuodessa. Niitä kutsutaan sininen bloaters koska happi on säilytetty niiden keuhkot. Ihmiset, joilla on krooninen keuhkoputkentulehdus joutuvat vaikeaa aikaa karkottaa happea.Sekä COPD ja keuhkolaajentuma ovat hoidettavissa, mutta ei ole parannuskeinoja tauteja. Merkit ja oireet eivät ole miellyttäviä joku, joka on sitä. Hengenahdistus on molemmissa sairauksissa. Myös väsymys, hengityksen vinkuminen, yskä, rintakipu, ja huonovointisuus. Tämä johtuu tukossa hapen liikkeeseen ympäri kehoa. Täten tärkeimpien elinten riistetään happea. Antibiootit ja keuhkoputkia laajentavia aineita ovat tavanomaisia ​​hoitomuoto yhdessä tupakoinnin lopettamiseen.

COPD ja keuhkolaajentuma ovat estettävissä. Meidän pitäisi vain välttää tupakointia tähän on numero yksi syy näihin mainitun sairauksia.

Yhteenveto:

COPD on ryhmä keuhkosairaudet, kuten krooninen keuhkoputkentulehdus ja emfyseema, kun emfyseema yksin on ainoa keuhkosairaus.