Ero Akuutti ja krooninenAkuutti vs Krooninen

Ero akuutin ja kroonisen kun käytetään sairauksiin on, että akuutti tarkoittaa erittäin voimakasta kipua, lyhyt ja vaarallinen tauti taas krooninen viittaa sairaus, joka kestää pitkän ajan.

Krooninen myös tarkoittaa jotain aina läsnä ja toistuva tai jotain tavanomainen. Akuutti voi viitata geometrinen kulma, joka on pienempi kuin yhdeksänkymmentä astetta ja sitä kutsutaan kulmasta.

Ihmiset usein hämmentyä näiden ehtojen akuutti ja krooninen sairauksia. Yleensä akuutti tarkoittaa äkillistä sairauden tai vamman taas kroonisia sairauksia kehittyä hitaasti ja asteittain. Akuutti ehto tapahtuu kun leikata itse veitsellä tai vilustua taas krooninen sairaus on, kun kärsivät kipua ja sairauksien pidemmän aikaa. Akuutissa sairaus, henkilö voi toipua nopeasti ja ja vapautetaan oireista pian, mutta krooninen sairaus, tauti voi kestää koko eliniän ja se voi kestää kauemmin saada helpotusta taudin.

Akuutit vammat voi tulla kroonisia sairauksia. Esimerkiksi, jos joku vakavasti sattuu hänen selkäänsä, hän voi kehittyä krooninen selkäkipu kipu.Akuutti sairaus oireita myös kestää lyhyen aikaa taas krooninen sairaus oireet voivat kestää yli kolme kuukautta laantua lopulta.

Termi akuutti sairauksissa ei ole osoitus taudin vakavuuteen. Sitä käytetään osoittamaan pituuden tai ajan taudin tai kipua kestänyt tai kuinka nopeasti se kehittyi. Joitakin esimerkkejä akuutteja sairauksia ovat huonoja kurkkuun ja influenssa taas esimerkkejä kroonisia sairauksia, jotka ovat pysyviä ja voivat uusiutua ovat munuaisten ongelmia, diabetis tai syöpä jne.

Joissakin tapauksissa akuutteja sairauksia ratkaista itse taas kun kyseessä on krooninen sairaus potilas voi joutua sairaalaan tai ottaa mukaan lääkärille usein. Krooninen Potilaat, joilla on kroonisia sairauksia on toteutettava määrätty lääkitys pidemmän aikaa taas potilailla, joilla on akuutteja sairauksia eivät saa asettaa mitään lääkitystä lainkaan. He voivat myös saada yli -the-laskurissa lääkkeitä lievittää kipua ja oireita. Akuutit terveysvaikutukset voidaan kääntää, mutta krooniset terveysvaikutukset ovat usein tiedetään olevan peruuttamattomia.

Yhteenveto:

1. Akuutti kipu alkaa yhtäkkiä joka voisi olla seurausta vamman tai tietty sairaus, kuten päänsärkyä tai hammassärky.
2. Krooninen kipu on hitaasti kasvava prosessi kivun kehittää tietyissä osissa kehon.
3. Akuutti kipu vähenee nopeasti taas krooniset terveysongelmat voivat kestää loput yksi 'elämän.
4. Krooninen potilaiden joutua sairaalaan usein ja on kiinni määrätty lääkitys.