Ero Loestrin ja Loestrin FeLoestrin vs Loestrin Fe

Ehkäisypillereitä ovat yksi ihmiskunnan 's vastauksia ja keksintöjä kohti kasvava väkiluku ja kohti ohjaamalla tarpeettomia ja suunnittelemattomia raskauksia tällä planeetalla.

Ehkäisypilleri tutkittiin jo 1930 's, ja siitä lähtien sen ominaisuuksista ja vaikutukset ovulaatioon tehty lääkärien suorittaa kliinisiä tutkimuksia naisiin. 1950' on siinä oli hyväksynyt FDA Yhdysvalloissa markkinoilla.

Kaksi yhteisen ehkäisypillereitä ovat Loestrin ja Loestrin Fe. Olkaamme arvioida ja määrittää niiden erot.

Loestrin ja Loestrin Fe ovat kaksi eri lääkkeitä. Loestrin on geneerinen lääke, kun Loestrin Fe on tuotemerkki on ehkäisylääkeaine. Se 's geneerinen nimi on etinyyliestradioli ja Norenthindrone. Loestrin on sama seuraavien lääkkeiden valmistetaan eri yleisnimellä Junel valmistama Barr Pharmaceuticals ja Microgestin valmistamia Watson Pharmaceuticals. Loestrin Fe on saatavilla muissa tuotenimellä: Estrostep Fe, Femcon Fe, Loestrin Fe 1/20, Microgestin 1/20, Ovcon 35 ja Tri-Norinyl.

Loestrin ja Loestrin Fe valmistetaan Duramed Pharmaceuticals.

Molemmat lääkkeet sisältävät yhdistelmä kahdesta eri hormonit, eli estrogeenin ja progestiinia. Molemmat lääkkeet vaikuttavat pysäyttämällä ovulaatio Munasolujen. Tämä estää munasolun parhaillaan kypsymistä.Loestrin sisältää 21 tablettia, joissa aktiivinen hormoneja. On lisäksi seitsemän tabletteja, joissa ei ole hormonia ainesosia. Loestrin Fe on myös 21 tablettia aktiivisen hormonit; kuitenkin vielä 7 tabletit sisältävät Fe tai rautaa. Tässä on Loestrin Fe sai nimensä.

Nämä kaksi pillereitä otetaan kerran päivässä ja jatkuvasti. Annostus on sama kaikille naisille irregardless iästä, painosta, jne. Sekä lääkkeet on sama haittavaikutuksia, kuten akne, painonnousu, ja päänsärkyä. Kuitenkin Loestrin Fe, koska se sisältää rautaa, ulosteesta tulee normaalisti tummempi. On suositeltavaa ottaa tätä lääkettä C-vitamiinia on parempi raudan imeytymistä.

Pillerit ei pitäisi käyttää naiset, jotka eivät voi hallita tupakoinnista ja joilla on verenpainetauti, koska tämä saattaa edistää aivohalvauksia ja sydänkohtauksia. Nämä pillerit tehdä joku riski kehittää verihyytymiä.

Yhteenveto:

1. Loestrin ja Loestrin Fe ovat pillerit.
2. Molemmat valmistetaan Duramed Pharmaceuticals.
3. Loestrin on geneerinen lääke, kun Loestrin Fe on tuotenimi lääkkeen.
4. Loestrin sisältää 21 pillereitä plus 7 pillereitä ilman hormoneja ja Loestrin Fe sisältää 21 pillereitä plus 7 pillereitä rautaa.