Ero Tarttuva ja tarttuvaTarttuva vs tarttuva

Sairaudet ovat erittäin käsistä tänä aikana enemmän kuin koskaan, koska ilmastonmuutoksen joissa ilmasto ja sää eri puolilla maailmaa on tullut yhä epäsäännöllinen. Vuosien varrella, sanat ovat aina sisällytetty terveysnäkökulmaa että tyypillisin henkilöt löytää nämä sanat vaikea ja sekava ymmärtää. Tästä huolimatta suurin osa väestöstä ovat päättäneet, että tiedon hankkimiseksi sanoja käytetään terveydenhuollon ja lääketieteen aloilla ovat omaksi edukseen. Jotkut termejä tai sanoja silti edelleen sekoittaa tietyille henkilöille. Nämä ehdot sisältävät sanoja kuten 'tarttuva' ja 'tarttuva'. Epäilemättä, ihmiset saattavat ajatella, että ne kuulostavat samankaltaisia, mutta tämä on syy, miksi se on erittäin tärkeää laittaa ne tutkimus.

Tarttuvat ja tarttuvat taudit ovat terveyttä, jotka sekoittavat useimmat maallikot. Infektiot voivat aiheuttaa sairauksia, jotka yleensä ovat peräisin patogeeneistä, kuten bakteerit ja virukset. Nämä minuutti mikro-organismit voivat päästä elimistöön olevan henkilön tapa estää homeostaasiin ruumiin aiheuttaa ongelman. Useat infektiot ovat tarttuvia siinä näkökohta, että ne voivat saavuttaa yhden henkilön uusi isäntä. Tämäntyyppiset sairaudet kutsutaan kuin tarttuvia tauteja. Myös olosuhteissa, joissa tautien leviäminen ei ole lähtöisin ihmisten yhteystiedot. Jotkin sairaudet ovat kautta vektorit, kuten jyrsijöiden, hyönteisten tai muiden eliöiden. Dengue-kuume on esimerkki näiden sairauksien koska henkilö voi saada tätä kautta purema tartunnan naisten Aides Egypti hyttynen.

Lisäksi tarttuvat taudit voivat siirtyä isännästä toiseen joko elottomia esineitä, että infektoituneen yksilön otti yhteyttä tai suorassa kosketuksessa aninfected henkilö. Useissa tapauksissa kuvata tätä sairautta, kuten vesirokko ja tuhkarokko, jotka voidaan nopeasti läpi suorassa kosketuksessa. Tämä on syy, miksi, kun perheenjäsen on vesirokko, muut perheenjäsenet ovat suurempi riski varsinkin jos varotoimenpiteitä ei suoriteta.

Toisin kuin tässä tilassa, infektiotauti on enemmän kohtalokasta näkökohta, että se voidaan lähettää jopa ilman suoraa kosketusta tartunnan isäntä. Tämä johtuu siitä, että se on siirrettävissä kautta veden ja ilman. Vesi ja ilma tulevat harjoittajien tämäntyyppisen taudin. Vilustuminen, flunssa, ja muut infektiot, jotka ovat peräisin viruksen lähteestä ovat tarttuvia tauteja. Nämä olosuhteet saattavat levitä suorassa kosketuksessa kuten kättely, suudella tai koskettaa tartunnan saaneen isännän. Kuitenkin henkilö voi myös saada taudin, kun taudinaiheuttajan saavuttaa yksittäisen ilmassa aikana yskä tai aivastelua. Hyödyntämällä vaatteet tartunnan saaneen henkilön voi myös olla syynä sen leviämistä.

Tärkeitä tietoja pitää mielessä on, etteivät kaikki henkilöt, jotka ovat ulkona infektiosta, joka pidetään tarttuva sairastuvat. Tämä johtuu siitä, että useita henkilöitä on korkeampi immuniteetin kuin muut ihmiset. Koskemattomuuden taso henkilö on tärkein tekijä, kun se tekee päätöksen siitä, onko hänellä on sairaus tai ei. On myös viruksia, joita on vaikea saada, vaikka sairaus on tarttuva, kuten ihmisen immuunikatovirus. Se tarttuu seksuaalisesti, saastuneen neulan tutkainta, ja istukan verensiirtoon.

Yhteenveto:1. Infektiot voivat aiheuttaa sairauksia, jotka yleensä ovat peräisin patogeeneistä, kuten bakteerit ja virukset. Nämä minuutti mikro-organismit voivat päästä elimistöön olevan henkilön tapa estää homeostaasiin ruumiin aiheuttaa ongelman.

2. Monet infektiot ovat tarttuvia siinä näkökohta, että ne voivat saavuttaa yhden henkilön uuteen isäntä. Tämäntyyppiset sairaudet kutsutaan kuin tarttuvia tauteja.

3. tarttuvaa olosuhteet jossa tautien leviäminen ei ole lähtöisin ihmisten yhteystiedot ovat yleisiä. Jotkin sairaudet ovat kautta vektorit, kuten jyrsijöiden, hyönteisten tai muiden eliöiden. Tarttuvien tautien, jotka lähetetään yhdestä isännästä toiseen voi olla joko elottomia esineitä, että tartunnan yksittäiset otti yhteyttä tai suorassa kosketuksessa tartunnan saaneen henkilön.

4. Useita tapauksia tarttuvien tautien kuvataan esimerkkien avulla, kuten vesirokko ja tuhkarokko, jotka voidaan nopeasti läpi suorassa kosketuksessa. Toisin kuin tässä tilassa, tartuntataudit ovat kohtalokas näkökohta, että ne voidaan välittää jopa ilman suoraa kosketusta tartunnan isäntä. Tämä johtuu siitä, että se on siirrettävissä kautta veden ja ilman.