Ero ylipurentaa ja OverjetYlipurentaa vs Overjet

Uskaltaisi 't se kiva saada täydelliset hampaat? Jos haluat hampaat ovat helmenvalkealla ja hyvin linjassa? Se on alituinen kateus nähdä melko malleja televisiossa ja lehdissä näyttää niiden täydelliset hampaat. Mutta silloin ei kaikki meistä ovat syntyneet siunattu hyvät hampaat ja monia asioita, jotka voivat olla vikaa meidän hampaita.

Yksi tällainen asia on nimeltään malocclusion, joka on mikä tahansa häiriö tavanomaisen linjauksen hampaita. Tämä tapahtuu, kun hampaat eivät ole sijoitettu hyvin ja voi aiheuttaa epäterveellistä hampaita. Malocclusion voi aiheuttaa vaikeuksia harjaus hampaiden koska harjakset eivät pääse joitakin hampaita, jotka voivat aiheuttaa plakin kerääntyä.

On olemassa monenlaisia ​​malocclusion. Kaksi niistä on overbite ja overjet. Nämä kaksi ehtoa ovat keskenään erilaiset, mutta jotkut erehtyä siitä, kumpi on kumpi. Tässä muutamia ominaisuuksia ja eroja, jotka erottavat toisistaan:

ylipurentaa

Yläpurenta on tila jossa ylempi hampaat ovat hieman pidempi tai enemmän purkautunut kuin normaalisti. On laajuus vertikaalisen päällekkäisyyden yläetuhampaat päälle alaetuhampaan ja mitataan läpi etuhammas harjanteet. Se tapahtuu, kun yläetuhampaat kattavat yli kolmanneksen pienempi etuhammas.

Overbite voi johtua jälkeenjääneisyyden alaleuan tai ristiriita koon hampaita. Jos ylempi hampaat ovat suurempia kuin alemman hampaat, sitten overbite tapahtuu. Joskus overbite voi johtua luuston ongelma, joka on vaikeampi hoitaa ja se edellyttäisi leikkausta. Leikkauksen jälkeen, hammasraudat tarvitaan edelleen auttamaan hampaiden normaaliin asentoon.Overjet

Overjet on tila, jossa on suuri ristiriita välinen etäisyys ylemmän ja alemman hampaat. Kun ylempi hampaat näkyvästi työntyvät, tätä kutsutaan overjet tai buck hampaita. Buck hampaita tai overjet tapahtuu useammin kuin overbite ja Usein overjet tapahtuu, kun on olemassa overbite.

Sijoittaminen Oikomisraudat yleensä ratkaise ongelmia overjet. Housunkannattimet auttaa kohdista ylähampaat saada ne normaalissa asennossa. Jotkut saattavat kestää kauemmin hoitoon, kun taas toiset vaativat vain olkaimet lyhyemmäksi ajaksi. Silti, on tapauksia, jotka ovat vakavampia ja vaatisi leikkausta.

Yhteenveto

1. overbite on tila, jossa yläetuhampaat päällekkäin ja kattavat yli kolmasosa alaetuhampaan, kun taas overjet on tila, jossa on ristiriita etäisyys ylemmän ja alemman hampaita.
2. overbite voi aiheuttama jälkeenjääneisyyden leuan ja kokoero hampaiden, kun taas overjet johtuu kokoero ja etäisyys ylemmän ja alemman hampaita.