Ero MRI ja PET ScanMRI vs PET Scan

Toisinaan onnettomuuksissa liittyvät lähinnä aivovammojen, lääkärit luottavat kuvantamisen koneita, jotta he voivat diagnosoida tietyn sairauden. Kun joku on aivot aivohalvaus, lääkärit Don 't arvata, mutta he hakevat apua näistä koneista. Sama muiden tappavia ja kuolemaan johtaviin tiloihin kuten syöpiä kuin nämä kuvantamisen koneet auttavat lääkäreitä paremmin.

Nämä kuvantaminen koneet tuli elämään takia parhaan kykynsä ihmisten tarjoamia Jumala voidakseen auttaa toisiaan ja koko ihmiskunnan. Kun sanoi koneita, sairauksien diagnosointiin on paljon helpompaa. Kaksi näistä käytetään laajasti koneet ovat PET scan ja MRI. Nämä koneet ovat ei-invasiivisia merkitys ei viilto eikä tunkeutuminen tehdään kun elimistö testataan. Mikä voi olla ero näiden kahden?

'MRI' tarkoittaa 'magneettikuvaukseen.' Se toimii mittaamalla magneettinen toiminta elektronien ja protonien ja muiden atomien kun mainitut komponentit saavat energiaa. Aiemmin se on ydin- sana, joka on liitetty siihen, mutta se poistettiin lopulta. Se oli ensimmäinen keksittiin yliopistossa Aberdeen Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1970 's. MRI toimii käyttämällä magneettikentän, joka voi tarjota kuvia ja pystyy erottamaan epäterveellistä kudokset terveiden kudosten. Kontrasti voidaan ruiskuttaa kautta suoneen parantaa kuvantamisen rakenteen, mutta se riippuu lääkärin. potilaat, joilla on tatuointeja, potilailla, joilla on sydämentahdistin upotettu sydämeen, tai joilla on metallirakenteiden kehossa ei voida tehdä magneettikuvaus.PET scan, toisaalta, sanoista 'positroniemissiotomografia.' Se mittarit emittoidun positronia säteilevät molekyylit, kuten happi, hiili ja typpi. Siten paljon arvokasta tietoa voidaan uuttaa tämän diagnostisen laitteen toisin kuin MRI. Toinen ero MRI on joka osoittaa molekyyli- aktiivisuutta plus toiminto. Se voi myös erotella syöpäkudoksiin ja terveitä kudoksia. PET voi tuottaa 3D tai kolmiulotteisia kuvia. PET ei voi korvata muita kuvantamisen koneita. PET-kuvauksella siis käytetään yhdessä MRI ja CT tarkistuksia. Se puhuttiin 1950 's ja sitten valmisti University of Pennsylvania.

Yhteenveto:

1. 'MRI' tarkoittaa 'Magnetic Resonance Imaging', kun taas 'PET' tarkoittaa 'positroniemissiotomografia.'
2. MRI työ käyttämällä magneetteja mittaamalla elektronit ja protonit kun PET scan toimenpiteiden tarkempi molekyyli aktiivisuus protonit ja neutronit kautta happea, hiiltä ja typpeä ihmiseen.