Ero ADHD ja käytöshäiriöADHD Vs käytöshäiriö

Joskus ihmiset sekoittavat ylivilkkaushäiriön (ADHD) ja käyttäytymisen häiriö (CD) ja päinvastoin. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, kaksi ehtoa liittyvät toisiinsa. Molemmat kuuluvat Axis-I DSM-IV luokat (käsikirja mielenterveyden häiriöt). Molemmat ovat osa suurempaa klusterin häiriöt, jotka yleensä ryhmitellään häiriökäyttäytymisen häiriöt.

Paitsi ADHD ja käytöshäiriö, uhmakkuushäiriö (ODD) sisältyy myös klusterin. Nämä ehdot ovat yleensä löytyy varhaisessa lapsuudessa, lapsuudessa tai edes nuori vuotta. Kaikki nämä ovat ominaisia ​​tietyt käyttäytymisen poikkeamia, mitä on tarkoitus olla odotettavissa normaali kehittyvä lapsi.

ADHD on jaksot impulsiivisuus, tarkkaamattomuus ja hyperaktiivisuus. Tässä suhteessa lapsi tulee helposti häiriintynyt, koska hän siirtyy painopistettä asiasta toiseen hyvin nopeasti. Tekemällä niin, he tulevat disorganized ja hermostunut '' he voivat 't yksinkertaisesti odottavat vuoroaan eivätkä ne voi pysyä istuvat kotonaan. On myös tärkeää huomata, että tämä ehto on noin 5 kertaa yleisempää kouluikäisten pojilla kuin tytöt.

Asiantuntijat Yhdistän tämän ehdon tiettyjä puutteita lapsen kanssa 's CNS (keskushermosto), mutta jos vastasyntynyt tai lapsi on jo alttiita monia riskitekijöitä niin hän on omiaan kohtaan, jolla on kunnossa.

Luonne ADHD on suuri ongelma vanhemmille potilaille, koska jälkimmäinen lopulta kohtaavat monia sosiaalisia ja psykiatrisia tulevaisuuden haasteet, aivan erityisesti silloin, kun potilas saavutti aikuisikään. Lisäksi monet stereotypiat ovat connoted ADHD jotka ovat kaikki pidä paikkaansa kuin pitää niitä kehitysvammaisia ​​kun todellisuudessa ne areena 't.Käyttäytymisen häiriö on neljä ryhmittymiä nimittäin: (1) aggressiivisuuteen (aiheuttaa vahinkoa tai osoittautumassa uhka elollisen ihminen mukaan lukien), (2) ei aggressiivisuuteen (mutta silti johtaa vahingoittaa jotain), (3) varkaus ja on petollinen, (4) aina rikkoville

Käyttäytymisen häiriö on täytettävä tietyt kriteerit, jotta se voidaan väitetty läsnä henkilö tai lapsi. Mukaan CD manuaalinen monia pörssinoteerattu käyttäytymismalleja, jotka edellyttävät tutkimista CD jotka kuuluvat sen neljään ryhmään. Kolmella tai useammalla näistä käyttäytymismalleista virheeseen kuluneen vuoden aikana ja jossa on ainakin yksi näistä ensimmäisellä vuosipuoliskolla hallitsisi CD.

Jos tulet ajatella sitä, käytöshäiriö näyttää enemmän normaalia kuin ADHD, koska se 's asia, johon henkilö' s käyttäytymistä ja ottaa oikean määrän kuria. You 'll yleensä nähdä käyttäytymistä rikoksentekijöiden koulussa varsinkin niitä, jotka toistuvasti tekemään samoin kuriton käyttäytyminen kuin lisäämällä päälle oikeuksia muita ihmisiä tai ei tunnista niitä sääntöjä, jotka on asianmukaisesti asetettu yhteisellä yhteiskunnassa.

1. ADHD on impulsiivisuus, tarkkaamattomuus ja ylivilkkaus kun käytöshäiriö on ominaista toistuvasti tekemällä vahinkoa tai on uhka muille (ihmisten, asioiden asetettuun säännöt).