Ero AIDS ja HerpesAIDS vs Herpes

Ihmisillä on immuunijärjestelmä. Tämä on organisoitu biologisen taistelijoita että torjua tavalliset vilustuminen ja flunssa. Tämä järjestelmä voi vakavasti vaikuttaa kun tulehtuu HIV tai ihmisen immuunikatovirus. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä ei voi toimia normaalisti, ja jos näin on, se on vain tehotonta. Voit siis kuolla pelkkä kylmä infektio. Tämä on viruksen suosittu ehto (katsotaan nyt pandemia) '' AIDS. Täysin tunnetaan immuunikatosairaus, AIDS on aggregaatti monia oireita.

Vaikka se on jo tullut suosittu tieto että aids voidaan supistui tavalla sukupuolen, joten se eräänlaista STD, aids voidaan välittää myös muilla kuin seksuaaliseen toimintaan, kuten: suora limakalvoille yhteydessä ollut siemennesteen, veren, emättimen eritteet, preseminal eritteiden ja jopa rintamaidon. Muut kuin sukupuoleen, voit siis saada HIV-viruksen verensiirtojen, injektiot käyttämällä tartunnan neuloja, synnytyksen ja imetyksen.

Toisaalta, herpes on aiheuttanut kaksi virusten eli HSV1 (herpes simplex -virus yksi) ja HSV-2 siirtotavasta perustuu suoraan kosketukseen aktiivisen vaurion tai tartunnan kehon nesteen. HSV2 on supistui suoraan ihokontaktissa. Se on eräänlainen STD (sukupuolitauti) tai STI (sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden). Aina kun on yksi, olet tullut kahdesti ja jopa viisi kertaa alttiimpia saamaan HIV-infektion kuin tavalliset ihmiset. Siksi sinun on kaksi viiteen kertaa alttiimpia kehittää AIDS. Tämä ehkä siksi, että suurin osa sukupuolitaudeilta ilmetä haavaumia tai ihovaurioita, jotka tulevat aloituskohdat HIV-viruksen. Siellä 's myös tarpeeksi biologinen todiste siitä, että läsnäolo sukupuolitautien on henkilö, jolla on HIV lisää todennäköisyyttä, että HIV-viruksen lähetettävän.

On olemassa monta tyyppiä herpes. Yksi kiistellyimmistä on sukupuolielinten herpes. Sanotaan, että 1 out of 6 henkilöä on herpes Yhdysvalloissa yksin ja se on yleisempää naisilla. Huomioi, kumppanit tartunnan saaneiden henkilöiden voi vielä seksiä heidän kanssaan, mutta ne tarvitsee vain käyttää tarvittavaa suojelua kuten kondomin riskien minimoimiseksi.Hankala asia herpes on, että vaikka et 'tiedä, että olet jo, ja vaikka et' näe mitään näkyviä vaurioita kehittymässä sukupuolielimiä, sinulla on vielä hyvät mahdollisuudet tartuttamisesta joku muu kanssa herpesvirus.

Mitä tulee hoitoon, sekä herpes ja aids ovat lääkkeet, jotka voivat hidastaa viruksen etenemistä ja kehitystä. Tästä huolimatta kaksi ehtoa don 't ovat minkäänlaista parannuskeinoa tai rokotetta tähän päivään. Kuten AIDS, kun olet herpes täytyy elää loppuelämän kanssa.

1. AIDS on vakavampi kunnossa kuin Herpes. Siellä 's paremmat mahdollisuudet kuolla aidsiin kuin Herpes.