Ero Dementia ja AmnesiaDementia vs muistinmenetys

?

Kärsii mielisairaudesta on tragedia. Se 's ei mitä ihmiset kokemusta tai kohtaavat päivä-to-day perusteella, mutta jos olit valita kahdesta henkinen vaivoja, dementia tai muistinmenetys, mikä voisi haluat kärsiä? Tämä kuulostaa Facebook persoonallisuus-check kysymys eikä kukaan heidän tervejärkinen haluaisi kärsiä joko. Mutta harkita mahdollisuutta. Jos olit kärsii mielenterveyden häiriö, ja olit valita, kumpi se olisi?

?

Seuraavassa on erittely ominaisuudet ihmiset kärsivät dementiasta tai muistinmenetys ja ne olisivat tekijät huomioon tehdessään tämän valinnan edellä.

?

Dementia Latinalaisessa tarkoittaa hulluutta. Dementia määritellään vakava menetys henkilön 'kykyä ajatella oikein. Se ei ole sairaus sinänsä, vaan joukko oireita, jotka voivat johtaa muihin vakaviin sairauksiin, kuten Parkinsonin' s ja Alzheimerin 'tauti. Oireita dementia ovat lasku henkilö 's muisti, ongelmanratkaisu kyky, kieli, ja huomiota. Se voi johtua paljon tekijöitä, kuten: vakava ja äkillinen pään vamma, vähentäminen tai katkaista veren ja hapen aivoihin aiheuttama aivohalvaus, infektio vaikuttaa aivoihin, huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö, kouristuksia tai epilepsia, ja monet muut tekijät. Dementia on parannettavissa, kun ongelman syy on masennus, hormonaalinen epätasapaino, vitamiininpuutokset sekä huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöön. Se on parantumaton, jos se on aiheuttanut sairaus tai vakava vamma.

?

Yleisimpiä oireita liittyvät tähän kognitiiviset ongelma ovat: (1) viime muistinmenetys. On normaalia, että henkilö joskus unohtaa, jos ne sijoitetaan auton avaimet ja sitten löytää ne myöhemmin, mutta henkilö dementia harvoin muistaa mitä he äskettäin tekivät. Tämä henkilö pitää unohtamatta muistaa. (2) Ongelma kiinnittää huomiota. Dementoituneiden yleensä unohtaa tarkoitusta, mitä he 'uudelleen tekemässä. He jopa kadottaa kun yrittää muistaa, että ne' uudelleen tehdä jotain. (3.) Ongelmia viestintää. Henkilöt, joilla on dementia on vaikeuksia viestintä, mikä tekee niistä niin vaikea ymmärtää. Muita oireita ovat:? aika ja paikka disorientation, huono tuomio ja nopeaa mielialan vaihtelut.?

Amnesia, toisaalta, on tila jossa muistiin henkilön katoaa tai häiriintynyt. Se voi johtua paljon tekijöitä. Näitä tekijöitä ovat: post-traumaattinen stressi, puolustusmekanismi, tai psyykkinen häiriö. Amnesia tulee eri muodoissa, kaikki riippuen sen syy. Siellä 'lapsuuden muistinmenetys tai mitä Freud kutsui seksuaalisen tukahduttamisen; lacunar muistinmenetys tai menetys kertoessa muistoja jotakin yksittäistä tapahtumaa; dissosiatiivinen muistinmenetys, joka aiheutuu psykologinen, traumaattisten tapahtumien, että potilaat halusivat sulkea pois niiden aivojen traumaperäisen muistinmenetys aiheuttama onnettomuuksia loukkaantunut pään, ja muut. Näitä voidaan hoitaa psykoterapian, kuten hypnoosi, tai huumeiden lääkityksen. Muita muistinmenetys voidaan hoitaa kuntoutukseen, pidättäytymistä alkoholin ja huumeiden, ja täysi rakkautta ja tukea muodostavat perheen mukana.

?

Yhteisessä oireita muistinmenetys ovat vaikeus absorboivat tai oppia uusia tietoja, ongelmat muistuttaa menneisyyden jaksot elämän ongelmia esiintyy sosiaalisissa ympäristöissä, ja joskus, valvottu elämäntilanteessa vuoksi vakavuuden muistiongelma.

?

YHTEENVETO:

Dementia ei ole sairaus, vaan joukko oireita, jotka aiheuttavat vakavia psyykkisiä sairauksia. Amnesia toisaalta, on vakava henkinen tila vaikuttaa henkilön 'muistiin.

Oireita dementia voi vaikuttaa ihmisen 'muistiin. Mutta se yleensä vaikuttaa henkilön' s päätöksentekoa. Amnesia toisaalta on vakava muoto muistin menetys, mutta se ei yleensä vaikuta potilaan 's päätöksentekoa.

Dementia on hoidettavissa, mutta se riippuu häiriön aiheuttaja. Amnesia on hoidettavissa niin monin eri tavoin, syy sitten mikä tahansa tila on.