Ero kysta ja BoilKysta vs Kiehauta

Kun hygieeninen ihmiset ovat niin tietoisia niiden ulkonäkö ja iho, he tekevät parhaansa, jotta kauneutta, tasaisuus, ja notkeutta. Meidän iho on tärkein este ulkopuolelta ympäristöstä erityisen infektioita, viruksia, sairaus, ja tauti. Jos meillä on tauon meidän iho, olemme alttiimpia hankkia eri ihotyypeille sairauksia, joita häiritsee meitä ja tekee meidän itsetuntoa vähemmän.

Meidän itseluottamus ei vaikuta vain vaan kuinka hyvin me toimia työmme tai koulussa. Toinen kahdesta ihosairauksia yritämme välttää on kiehuvaksi ja kysta. Tarkastellaan eroja.

Kysta sanotaan olevan pussi joka on suljettu. Sillä on oma kalvo plus se erotetaan läheiseen kudokseen. Kysta voi sisältää eri elementtejä, kuten nestettä, ilmaa tai puolikiinteä aine. Kysta ei ole paise, koska se on kokoelma mätä. Kysta ei esiintyä vain ihon vaan myös onttoja tiloja kehossa. Se voi olla vaarallista, kun se muuttuu syöväksi. Se voi myös kasvaa lihaskudoksen. Kystat voidaan tarkastella tunnustelu pinnallisen kysta kun neula toive voidaan tehdä testata syvempää kysta. Ultraääni voidaan myös hyödyntää munasarjakystat. Kysta voi parantua itsestään, mutta jos ei, leikkaus voi olla tarpeen tyhjentää tai poistaa sen. Syy kysta voidaan katsoa johtuvat häiriöt nesteen, kasvaimet, perinnöllisiä sairauksia, infektiot, mm.

Kiehua, toisaalta, kutsutaan myös furunkkeli. Se on edellytys, jolla on infektio karvatupen siten sitä kutsutaan follikuliitti. Syy tähän tai pääsyyllinen on bakteeri nimeltään staph aureus. Tämä johtaa turvoksissa ja kivulias alueen iholla. On kipu, koska siellä on kertymistä mätä ja kudos, joka on kuollut.On myös mitä kutsutaan carbuncles. Sitä kutsutaan carbuncle kun kiehuu jo koottu yhteen. Kiehuu, lisäksi on turvonnut ja kivulias, ovat lämpimiä ja tarjous merkitys on kipuja kosketusnäytön tai tunnustelu. Koko voi olla niinkin pieni kuin herneen niin suuri kuin golfpallon, usko tai älä. Voimme huomata, että kiehua on valkoinen piste kiinteä; tarkoittaen kiehuvaksi on valmiina räjähtämään ja valua. Sitä voidaan hoitaa lääkkeillä, kuten tulehduslääkkeitä. Suuremmat kiehuu hallitaan hoitotoimenpiteitä tyhjentämiseksi. Pienemmille kiehuu, ihovoiteiden hyödynnetään.

Olipa 's keitetään tai kysta, ihmisten pitäisi huolehtia itsestään estää komplikaatioita.

Yhteenveto:

1. kysta voi esiintyä onttoja tiloja ja kudoksia, kuten iho, lihakset ja elimet taas kiehuu tapahtuu vain iho karvatupet.
2. kysta vaikuttavat useat tekijät, kun paiseet johtuvat bakteereja.
3. kysta voidaan diagnosoida tunnustelu, toive, ja ultraääni taas kiehuu diagnosoidaan kautta tarkastus.