Ero Suun ja sukupuolielinten HerpesSuun vs Sukupuoliherpes

Sukupuolitaudeista (sukupuolitaudeilta) on nopeasti tulossa ongelma eri maissa ympäri maailmaa. On ollut hälyttävästi lisääntyneet yksilöitä, jotka ovat sairastuneet tällaisia ​​ehtoja, joka vaatii äkillisiä ja suoraa puuttumista. Vaikka on olemassa paljon erityyppisiä sukupuolitautien, yksi yhteinen tyyppi, joka sinun tulisi tietää on herpes, koska sen kyky tartuttaa paitsi sukupuolielimissä mutta suun alueelle samoin.

Kyllä, herpes voi periaatteessa aiheuttaa ongelmia eri puolilla kehoa. Tärkein aiheuttaja tähän infektio on herpes simplex -virus (HSV). Tämä ilkeä virus aiheuttaa rakkuloita ja ärsytystä teennäinen kehon. Lisäksi tämä virus on kahta tyyppiä, jota käsitellään myöhemmin tässä artikkelissa.

Mutta ennen kuin henkilöt voivat tuntea infektion oireita, hän voi jo olla virus. Tämä johtuu siitä, että virus voi jättää odottamaan ja käyttämättömänä jonkin aikaa, kunnes se aiheuttaa kuumetta, haavaumia, ja kutinaa. Johtuen siitä, että herpes ei voida helposti havaita, niin virus voidaan siirtää alaspäin toiselle henkilölle sukupuoliyhteydessä tai jopa kautta suudella. Ja muistaa kuitenkin, että jotkut ihmiset saattavat jäädä tartunnan koko hänen elinaikanaan.

Nyt täällä on se ero. Herpes voi olla muodossa suun herpes. Tässä tilassa suun alueelle ja lähialueilla kasvoihin vaikuttaa. Tämä muoto herpes johtuu Herpes Simplex Virus tyyppi 1 (HSV tyyppi 1). Se on erilainen viruskanta, joka on erikoistunut ja voi tartuttaa soluja suun ja kasvojen. Kuten mitä olen todennut, suullinen herpes lähetetään, kun tartunnan saaneen henkilön tulee kosketukseen suun toisen henkilön kanssa. Rakkuloita ja haavaumia suun alueelle ovat tavallisia oireita.

Toisaalta, sukupuolielinten herpes johtuu Herpes Simplex Virus tyyppi 2 (HSV tyyppi 2). Tämän tyyppinen virus vaikuttaa solujen sukuelinten alueella, ja jopa peräaukon alueella joitakin syitä. Vaikka sillä on samanlaisia ​​oireita kuin suun herpes, tämä voi olla hieman vakava, koska jatkuva ärsytys voi aiheuttaa polttavaa tunnetta teennäinen. Lisäksi, koska se voi olla lepotilassa, tartunnan saaneen henkilön voi tietää sitä on läsnä, joten suurempi mahdollisuus tartuttaa muita sukupuoliyhteydessä tai peräaukon yhteystiedot.Voit lukea tarkemmin tai pyytää lääkäriltä lisätietoja, koska tämä artikkeli antaa perustiedot vain.

Yhteenveto:

1. Herpes on yleinen sukupuolitauti, joka aiheuttaa rakkuloita ja haavaumia teennäinen. Yksilöt voivat saada tartunnan myös seksuaalista tai ihokosketus.

2. Suullinen herpes johtuu HSV-tyypin 1. Tämä vaikuttaa suun ja lähialueilla aiheuttaa rakkuloita ja haavaumia.